Evenementen medewerkers
evenementenmedewerkersEvenementen medewerkers, je kunt er niet omheen tijdens je event. Toppers Horeca Uitzendbureau is gespecialiseerd in het aanbieden van evenementen medewerkers. Onze medewerkers zijn gericht op het creëren en verbeteren van flexibiliteit, kwaliteit, professionaliteit en gastvrijheid in de horeca. Onze dames en heren worden voor u ingezet als bedienend personeel, gastvrouw of gastheer, om tekorten aan bedienend personeel snel aan te vullen. Hierdoor bent u te allen tijde verzekerd van voldoende vaardige evenementen medewerkers, ter ondersteuning bij uw feesten en partijen. Daardoor zijn zorgen over een tekort aan personeel verleden tijd.

Een evenement vraagt veel van evenementen medewerkers. Zij moeten niet alleen gastvrij en flexibel zijn maar ook resultaat gericht kunnen werken. Bovendien moeten zij niet kijken op ‘een uurtje extra’ als de situatie tijdens events daar om vraagt.

Toppers Professionals heeft veel ervaring in het werken voor evenementen. Enkele voorbeelden zijn grote festivals, kleine festiviteiten, jaarlijkse braderieën of pleinfeesten. Wij staat 24 uur per dag voor u klaar. Niet alleen tijdens kantooruren, maar ook ‘s avonds én in de weekenden. En dat werkt! Wij bieden hoge kwaliteit en schakelen sneller dan de status quo. Daarnaast zijn overeenkomsten voor de korte én lange termijn mogelijk.

De medewerkers van Toppers zijn gastvrij en representatief. Zij zijn resultaatgericht en kunnen de situatie goed inschatten. Zij worden ingezet als de bediening, bladlopers of om tekorten aan horecamedewerkers snel aan te vullen. Onze medewerkers zijn niet alleen sociaal en ervaren, maar ook direct en flexibel inzetbaar.

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Wilt u ook altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws, vacatures en werkzaamheden van Toppers Professionals? Klik dan hier om door te gaan naar onze Facebookpagina en LIKE! Klikt u hier, dan wordt u doorverwezen naar onze pagina op LinkedIn.

Informatie

Bedrijfsnaam

Voornaam*

Achternaam*

Plaats*

Contactgegevens

Adres

Postcode

E-mail*

Telefoon*

Dienst

Aantal personen

Soort dienst

Voorkeursdatum

Vragen en/of opmerkingen