Studentenchauffeurs
De chauffeurs van Toppers Chauffeursdiensten zijn student aan Hogescholen en Universiteiten door heel Nederland. Na aanmelding komen zij in een selectieprocedure, hieruit blijkt of het een Topper is of niet. Een Studentenchauffeur van Toppers Chauffeursdiensten heeft een minimale rijervaring van 2 jaar. Doordat Toppers Chauffeursdiensten de eisen hoog heeft liggen bij een Studentenchauffeur wordt er ten alle tijden kwaliteit geleverd.

studentenchauffeurWat zijn de voordelen van een Studentenchauffeur?
Indien u zich laat rijden door een student kunt u zelf ongestoord doorwerken, dit is voor u kosten- en tijdbesparend. U heeft geen last van files en andere tijdrekkende omstandigheden, onze Studentenchauffeurs kennen de snelste routes, en zo komt u goed voorbereid en op tijd aan op uw bestemming. De Studentenchauffeur zorgt er voor dat u voor de deur van afspraak wordt afgezet. Hierdoor verliest ook geen tijd met het zoeken naar een parkeerplek. De student haalt u na afloop op afgesproken tijd op en rijdt u naar uw volgende bestemming. Een Studentenchauffeur is in het bezit van een Ov-jaarkaart en kan zodoende gratis reizen binnen Nederland. Het enige wat u betaalt is de reistijd van de Studentenchauffeur.

Wilt u uw eigen Studentenchauffeur op afroep of kiest u ook voor de tijdelijke opdracht liever voor een gedegen kennis ter zake en professionaliteit. Laat Toppers Chauffeursdiensten dan voor u bemiddelen.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u ook altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws, vacatures en werkzaamheden van Toppers Professionals? Klik dan hier om door te gaan naar onze Facebookpagina en LIKE! Klikt u hier, dan komt u op onze LinkedIn-pagina terecht.

Informatie

Bedrijfsnaam

Voornaam*

Achternaam*

Plaats*

Contactgegevens

Adres

Postcode

E-mail*

Telefoon*

Dienst

Aantal personen

Soort dienst

Voorkeursdatum

Vragen en/of opmerkingen