barpersoneelBarpersoneel is er in vele soorten en maten. Van het tappen van een perfect glas bier tot het uitschenken van luxe champagne, ieder heeft zijn specialiteit. Maar 1 ding is zeker: gastvrijheid staat voorop! Geheel afhankelijk van de aard van de werkzaamheden, biedt Toppers Horeca Professionals u de geschikte barman of barvrouw. Ons bestand kent een verscheidenheid aan barpersoneel. Maar ook barmannen die uw gasten entertainen op een feestavond, of barpersoneel, helemaal strak in het pak, voor uw zakelijke receptie.

U zoekt vakkundig barpersoneel

Wanneer u ons een beeld schetst van uw horecagelegenheid of evenement, zoekt Toppers Professionals de ideale barman of barvrouw voor u. Al ons barpersoneel is ervaren en velen hebben hun eigen specialiteit. Zelfstandig werken en klantvriendelijkheid geldt bij al ons barpersoneel als eerste prioriteit. Barpersoneel dat via Toppers Professionals ingezet wordt is getraind, kent de regels omtrent hygiënisch werken en heeft zoals gezegd een gastgerichte aanpak.

Aan de slag als barman of barvrouw?

Werk je graag in de horeca, ben je representatief en heb je ervaring als barman of barvrouw? Dan heeft Toppers Professionals mogelijk interessant werk voor je. Schrijf je in op ons aanmeldformulier. Tijdens een intakegesprek praten we graag over je kwaliteiten en ambities als barman of barvrouw. Daarnaast willen we graag weten wat Toppers Professionals kan bijdragen om je verder te specialiseren en te ontwikkelen. Uiteraard nemen we ook onze werkwijze en het werkaanbod met je door. Zo proberen we je werk zo leuk en voordelig mogelijk voor je te maken en wordt iedere dienst een nuttige ervaring!

Wil je ook altijd op de hoogte blijven van de laatste updates en werkzaamheden van Toppers Professionals? Klik dan hier om door te gaan naar onze Facebookpagina. Klikt u hier, dan komt u op onze LinkedIn-pagina terecht!

  Informatie

  Bedrijfsnaam

  Voornaam*

  Achternaam*

  Plaats*

  Contactgegevens

  Adres

  Postcode

  E-mail*

  Telefoon*

  Dienst

  Aantal personen

  Soort dienst

  Voorkeursdatum

  Vragen en/of opmerkingen


   

  Toppers volgen? Dat kan.