bobservice

Vaste onderdelen in menig zakenagenda zijn tegenwoordig ook recepties, lunches en natuurlijk zakendiners. Daar wordt vaak ook een heerlijk glas wijn of whiskey bij geschonken. Een dergelijke afspraak wilt u met verantwoordingsbesef doen.
Dan kunt u bijna niet meer om onze Bobservice heen.

Een heerlijk glas wijn of whiskey? Geen probleem!

U wilt deze afspraak gebruiken om goed zaken te doen met uw gasten, maar u wilt natuurlijk ook genieten van een heerlijk glas wijn. Om te voorkomen dat u, na een dag hard werken, met een slok op naar huis moet rijden, kunt u de Bobservice van Toppers Chauffeursdiensten inschakelen.

Wij zorgen met ervoor dat een van onze representatieve studentchauffeurs op de door u opgegeven locatie klaar staat. En ruim van te voren op het door u gewenste tijdstip.
Dat het dan een half uurtje later wordt, omdat uw zakenrelatie wel oren heeft naar uw voorstel, dan is dat voor onze chauffeur geen probleem. Een klein ommetje maken om zo uw zakenpartner ook veilig thuis te brengen is ook geen probleem. Wij houden graag rekening met ù en stellen ons op als uw privéchauffeur.

Deze Bobservice gaat ervan uit dat u op een aangename, plezierige en vooral veilige manier uw vervoer geregeld wilt zien. U kunt zich bezig houden met die zaken waar u goed in bent. Door de chauffeurs van Toppers in te schakelen worden de reiskosten dubbel en dwars terugverdiend.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u ook graag op de hoogte blijven van de laatste updates en werkzaamheden van Toppers Professionals? Klik dan hier om door te gaan naar onze Facebookpagina en LIKE! Klikt u hier, dan wordt u doorverwezen naar onze pagina op LinkedIn.

  Informatie

  Bedrijfsnaam

  Voornaam*

  Achternaam*

  Plaats*

  Contactgegevens

  Adres

  Postcode

  E-mail*

  Telefoon*

  Dienst

  Aantal personen

  Soort dienst

  Voorkeursdatum

  Vragen en/of opmerkingen


  Toppers volgen? Dat kan.

  • Instagram
  • LinkedIn
   Share
  • Twitter
   Visit Us
  • Follow by Email