Directiechauffeur
directiechauffeur

Directiechauffeurs van Toppers Chauffeursdiensten rijden voor diverse ondernemingen en particulieren. Omdat er in iedere stad wel een directiechauffeur woont, zijn wij door het hele land vertegenwoordigd.

Voordat we onze directiechauffeurs inzetten, plannen zij de routes uitvoerig en houden daarbij rekening met files en vertragingen. De chauffeur is ruim op tijd op de afgesproken locatie aanwezig. Daardoor bent u zeker dat u, na een comfortabele rit, op tijd op bestemming arriveert.

Toppers Chauffeursdiensten levert alleen directiechauffeurs met een nette, betrouwbare en representatieve persoonlijkheid. Toppers Chauffeursdiensten screent de chauffeurs uitvoerig tijdens het sollicitatieproces door middel van diverse testen. Niet alleen op zijn of haar persoonlijke eigenschappen, maar ook op rijvaardigheid.

De chauffeurs van Toppers Chauffeursdiensten spreken meerdere talen, dus is de kans op een taalbarrière klein. Alle info die wordt gegeven door uw bedrijf, wordt door onze directiechauffeur vertrouwelijk behandeld. De chauffeur heeft een geheimhoudingsverklaring getekend, daardoor bent u zeker van zijn discretie.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Wilt u ook altijd op de hoogte blijven van de laatste updates en werkzaamheden van Toppers Professionals? Klik dan hier om door te gaan naar onze Facebookpagina. Klikt u hier, dan komt u onze pagina op LinkedIn terecht!

Informatie

Bedrijfsnaam

Voornaam*

Achternaam*

Plaats*

Contactgegevens

Adres

Postcode

E-mail*

Telefoon*

Dienst

Aantal personen

Soort dienst

Voorkeursdatum

Vragen en/of opmerkingen