directiechauffeurDirectiechauffeurs van Toppers rijden voor diverse ondernemingen en particulieren. Onze directiechauffeurs zitten verspreid door heel het land en dus zijn ze overal inzetbaar! Voordat we een directiechauffeur aan het werk zetten, plannen zij de routes zorgvuldig en houden daarbij rekening met files en vertragingen. De chauffeur is ruim op tijd op de afgesproken locatie aanwezig. Daardoor bent u zeker dat u, na een comfortabele rit, op tijd op bestemming arriveert.

 

Uitstekende chauffeurs

Toppers levert alleen directiechauffeurs met een nette, betrouwbare en representatieve persoonlijkheid. Toppers screent de chauffeurs uitvoerig tijdens het sollicitatieproces door middel van diverse testen. Niet alleen op zijn of haar persoonlijke eigenschappen, maar ook op rijvaardigheid. De chauffeurs van Toppers spreken meerdere talen, dus is de kans op een taalbarrière klein. Alle info die wordt gegeven door uw bedrijf wordt door onze directiechauffeur vertrouwelijk behandeld. De chauffeur heeft een geheimhoudingsverklaring getekend, daardoor bent u zeker van zijn discretie.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Wilt u ook altijd op de hoogte blijven van de laatste updates en werkzaamheden van Toppers Professionals? Klik dan hier om door te gaan naar onze Facebookpagina. Klikt u hier, dan komt u onze pagina op LinkedIn terecht!

Informatie

Bedrijfsnaam

Voornaam*

Achternaam*

Plaats*

Contactgegevens

Adres

Postcode

E-mail*

Telefoon*

Dienst

Aantal personen

Soort dienst

Voorkeursdatum

Vragen en/of opmerkingen