De werving en selectie van ons personeel verzorgen wij helemaal zelf! Aan de hand van het online inschrijfformulier wordt men wel of niet toegelaten tot een intake. Bij deze intake worden de aspiranten gevraagd iets over zichzelf te vertellen. Als wij merken dat het iets is voor Toppers, kunnen ze bij ons aan de slag en worden uitgezonden naar diverse klussen. Op deze manier vullen wij de werving en selectie in en dit verloopt uitstekend!

werving-en-selectie

Vakkundig personeel

Veel van onze medewerkers hebben een horeca-opleiding gevolgd of zijn hiermee bezig. Van Toppers krijgen ze een interne training, waar ze de fijne kneepjes van het horeca vak leren. Een ding staat bij Toppers Professionals voorop; het leveren van vakkundig horeca-personeel. De werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend, iedere dag kan weer anders zijn voor onze medewerkers. Toppers Professionals zendt zijn ‘Toppers’ uit in de functies Bar-, Bediening-, Keuken-, en Allround medewerker.

Ook voor catering en evenementen kunt u gebruik maken van de diensten van Toppers. Zowel het plannen als het uitvoeren van het event is op het lijf van Toppers geschreven!

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Wilt u ook altijd op de hoogte blijven van de laatste updates, vacatures en werkzaamheden van Toppers Professionals? Klik dan hier om door te gaan naar onze Facebookpagina en LIKE! Klikt u hier, dan komt u op onze LinkedIn-pagina terecht.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Toppers volgen? Dat kan.