Werving en Selectie

Ervaringen

Werving en selectie

De werving en selectie van ons personeel verzorgen wij zelf. Aan de hand van het online inschrijfformulier wordt men wel of niet toegelaten tot een intake. Bij deze intake worden de aspiranten gevraagd iets over zichzelf te vertellen. Als wij merken dat het iets is voor Toppers Horeca uitzendbureau, kunnen ze bij ons aan de slag en worden uitgezonden naar diverse klussen. Zo proberen wij de werving en selectie zo goed mogelijk in te vullen.

werving-en-selectie

Vakkundig personeel

Veel van onze medewerkers hebben een horeca-opleiding of zijn daar mee bezig. Van Toppers Horeca Uitzendbureau krijgen ze een interne training. Een ding staat bij Toppers Horeca Uitzendbureau voorop; het leveren van vakkundig horeca-personeel. De werkzaamheden zijn uiteenlopend. Toppers Horeca Uitzendbureau zendt ‘Horeca Toppers’ uit in de functies Bar-, Bediening-, Keuken-, en All round medewerker.

Ook voor catering en evenementen kunt u gebruik maken van de diensten van Toppers, van het plannen tot aan het uitvoeren ervan.

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Wilt u ook altijd op de hoogte blijven van de laatste updates, vacatures en werkzaamheden van Toppers Professionals? Klik dan hier om door te gaan naar onze Facebookpagina en LIKE! Klikt u hier, dan komt u op onze LinkedIn-pagina terecht.