Een opening die aandacht trekt bij relaties en familie, maar ook bij de externe omgeving als pers, omwonenden en prominenten. Kortom, u wilt een feestelijke en unieke opening of introductie. Met een verfrissende kijk en veel ervaring op dit gebied, creëren wij samen met u een concept voor uw opening. Hierbij zijn uw doelstellingen, het nieuwe pand of product en uw doelgroep de centrale kernwaarden. Wij verzorgen voor u de totale opening-organiserenuitvoering of een deel daarvan!

U vraagt, wij draaien!

Met een verfrissende kijk en veel ervaring op dit gebied, creëren wij samen met u een onvergetelijke dag. Wij verzorgen voor u de totale uitvoering van uw feest. Niet alleen de communicatie en de feestband, maar ook de aankleding en catering. Toppers Professionals laat uw opening helemaal slagen! Het openingsfeest wordt volledig op uw wensen afgestemd en krijgt een uniek karakter: van ingetogen en formeel tot uitbundig en zeer feestelijk. U mag het zeggen, wij voeren het tot in de puntjes uit!

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u ook altijd op de hoogte blijven van de laatste updates en werkzaamheden van Toppers Professionals? Klik dan hier om door te gaan naar onze Facebookpagina en LIKE! Klikt u hier, dan wordt u doorverwezen naar onze pagina op LinkedIn.

Informatie

Bedrijfsnaam

Voornaam*

Achternaam*

Plaats*

Contactgegevens

Adres

Postcode

E-mail*

Telefoon*

Dienst

Aantal personen

Soort dienst

Voorkeursdatum

Vragen en/of opmerkingen