personeelsfeest

Toppers Events prikkelt alle zintuigen van uw personeel. Daarmee zorgen wij voor personeelsfeesten die uitstijgen boven de verwachting van de genodigden. Zodoende koppelen we uw doelen aan een perfecte beleving. Een blijvende indruk achterlaten bij uw gasten, dat is het doel dat wij voor ogen hebben wanneer wij een personeelsfeest organiseren. Wij adviseren in niet alleen een creatief concept, de locatie en de catering, maar ook de aankleding. Daarnaast kunnen wij de perfectie logistiek organiseren voor u.

De juiste expertise

De kwaliteit van deze elementen wordt afgestemd op zowel de doelstelling en de doelgroep als het beschikbare budget en de gewenste ambiance. Die elementen samen vormen daardoor een magische ervaring: het versterkt de totaalbeleving van uw personeel en het resultaat van uw evenement. Daar kunt u bij ons organisatiebureau op rekenen: onze expertise voor uw personeelsfeest organisatie.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Wilt u ook altijd op de hoogte blijven van de laatste updates van Toppers Professionals? Klik dan hier om door te gaan naar onze Facebookpagina en LIKE! Daarnaast kunt u hier klikken om door te gaan naar onze LinkedIn-pagina.

  Informatie

  Bedrijfsnaam

  Voornaam*

  Achternaam*

  Plaats*

  Contactgegevens

  Adres

  Postcode

  E-mail*

  Telefoon*

  Dienst

  Aantal personen

  Soort dienst

  Voorkeursdatum

  Vragen en/of opmerkingen


  Toppers volgen? Dat kan.