Toppers Professionals bestaat uit diverse onderdelen. Samen vormen wij een totaalleverancier voor uw evenement of catering. Dat wil zeggen dat wij alles voor u kunnen regelen en volgens een strak omlijnd draaiboek voor u kunnen verzorgen. Van tap- en schenkbuffetten, bars en tenten tot een horeca-crew: you name it, we got it! Van bijeenkomsten in zowel exclusieve toplocaties als in bedrijfspanden of tijdelijke tenten, van eigenwijze drankpresentaties met creatieve hapjes tot spraak(s)makende culinaire invullingen.

Catering op locatie

De beste plaats voor uw verzorging kan wel eens uw eigen bedrijf zijn. Het organiseren van een feest en catering kent in principe geen grenzen. Anders gezegd: u bepaalt waar u het feest wilt geven en wat u uw gasten wilt voorschotelen. Hetgeen wat u op uw bord krijgt is niet het enige wat ons bezighoudt. De manier waarop de catering in uw bedrijf gepresenteerd wordt, vinden we minstens even belangrijk. Toppers besteedt niet alleen aandacht aan goed gastheerschap met vakkundige begeleiding, maar ook aan adviezen en trendy concepten. Toppers staat voor een verfrissende en innovatieve catering!

Productpresentatie

Een productpresentatie is een uitstekend evenement waarmee u uw nieuwe product of dienst goed onder de aandacht kunt brengen. Live-communicatie en event marketing spelen bij een productpresentatie een belangrijke rol. In het voortraject verdiepen wij ons in uw nieuwe product of dienst, de doelstellingen die u voor ogen staan en uw wensen. Aan de hand van deze inventarisatie maken wij een verrassend plan, waardoor het nieuwe product of de nieuwe dienst extra in de spotlights staat.

Een productpresentatie kan plaatsvinden in uw eigen bedrijfspand. Indien gewenst plaatsen wij een fraaie partytent naast uw pand. Heeft u te weinig ruimte op het bedrijf, dan kunt u voor uw productpresentatie ook uitwijken naar één van de prachtige evenementenlocaties waar Toppers veel mee werkt. U komt dan niet voor verrassingen te staan!

 

Kwaliteit van begin tot eind

Wij verzorgen uw productpresentatie van A tot Z. We starten met een bijzonder uitnodiging traject, bestaande uit meerdere trappen (druk en digitaal). Aansluitend zorgen we voor een uitstekende hospitality en vriendelijke gastenbegeleiding. Ook het verzorgen van een spraakmakend podium programma, inclusief audiovisuele technieken, is voor Toppers geen probleem. Ook de culinaire omlijsting wordt tot in detail perfect georganiseerd, evenals het entertainment.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u ook altijd op de hoogte blijven van de laatste updates en werkzaamheden van Toppers Professionals? Klik dan hier om door te gaan naar onze Facebookpagina. Klikt u hier, dan komt u op onze LinkedIn-pagina terecht!

  Informatie

  Bedrijfsnaam

  Voornaam*

  Achternaam*

  Plaats*

  Contactgegevens

  Adres

  Postcode

  E-mail*

  Telefoon*

  Dienst

  Aantal personen

  Soort dienst

  Voorkeursdatum

  Vragen en/of opmerkingen


  Toppers volgen? Dat kan.