Catering op locatie
Toppers Professionals bestaat uit diverse onderdelen die samen een totaalleverancier voor uw catering behoeften vormen. Dat wil zeggen dat wij alle benodigdheden van tap- en schenkbuffetten, bars, koelkasten, tenten, bar barriers, koelcontainers en dranken tot horeca-crew in een handomdraai voor elkaar hebben. Van bijeenkomsten in zowel exclusieve toplocaties als in bedrijfspanden of tijdelijk geplaatste tenten, van eigenwijze drankpresentaties met creatieve hapjes tot spraak(s)makende culinaire invullingen.

Catering op locatie
De beste plaats voor uw verzorging kan wel eens uw eigen bedrijf zijn. Het organiseren van een feest en catering kent in principe geen grenzen. Anders gezegd: U bepaalt waar u het feest wilt geven en wat u uw gasten wilt voorschotelen. Hetgeen wat u op uw bord krijgt is niet het enige wat ons bezighoudt. De manier waarop de catering in uw bedrijf gepresenteerd wordt, vinden we namelijk minstens even belangrijk. Toppers Events besteedt niet alleen aandacht aan goed gastheerschap met vakkundige begeleiding, maar ook aan adviezen en trendy concepten. Toppers Events staat voor een verfrissende en innovatieve catering.

Een productpresentatie is een uitstekend evenement waarmee u uw nieuwe product of dienst goed onder de aandacht kunt brengen. Live-communicatie en eventmarketing spelen bij een productpresentatie een belangrijke rol.

In het voortraject verdiepen wij ons in uw nieuwe product of dienst, de doelstellingen die u voor ogen staan en uw wensen. Aan de hand van deze inventarisatie maken wij een verrassend plan, waardoor het nieuwe product of de nieuwe dienst extra in de spotlights staat.

Product presentatie
Een productpresentatie kan plaatsvinden in uw eigen bedrijfspand. Indien gewenst plaatsen wij een fraaie partytent naast uw pand. Heeft u te weinig ruimte op het bedrijf, dan kunt u voor uw product presentatie ook uitwijken naar één van de prachtige evenementenlocaties waar Toppers Events veel mee werkt. U komt dan niet voor verrassingen te staan!

Wij verzorgen uw productpresentatie van A tot Z. We starten met een bijzonder uitnodigingstraject, bestaande uit meerdere trappen (druk en digitaal). Aansluitend zorgen we voor een uitstekende hospitality, vriendelijke gastenbegeleiding, een spraakmakend podiumprogramma inclusief audiovisuele technieken en eventueel gastsprekers. Ook de culinaire omlijsting wordt tot in detail perfect georganiseerd, evenals het entertainment en amusement.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u ook altijd op de hoogte blijven van de laatste updates en werkzaamheden van Toppers Professionals? Klik dan hier om door te gaan naar onze Facebookpagina. Klikt u hier, dan komt u op onze LinkedIn-pagina terecht!

Informatie

Bedrijfsnaam

Voornaam*

Achternaam*

Plaats*

Contactgegevens

Adres

Postcode

E-mail*

Telefoon*

Dienst

Aantal personen

Soort dienst

Voorkeursdatum

Vragen en/of opmerkingen