events

Een evenement vraagt veel van horecamedewerkers. Zij moeten niet alleen gastvrij en flexibel zijn, maar ook resultaat gericht kunnen werken en kunnen inspelen op de toestand van dat moment.

Bovendien moeten zij niet kijken op ‘een uurtje extra’ als de situatie daarom vraagt. Toppers Professionals heeft veel ervaring in het werken voor events. Enkele voorbeelden zijn grote festivals, kleine festiviteiten, jaarlijkse braderieën of pleinfeesten.

 

Onze Toppers

De medewerkers van Toppers zijn gastvrij en representatief. Zij zijn resultaatgericht en kunnen de situatie goed inschatten. Zij worden ingezet als de bediening, bladloper of om tekorten aan horecamedewerkers snel aan te vullen. Toppers evenementen medewerkers zijn niet alleen ervaren en resultaat gericht, maar ook flexibel inzetbaar en bovenal zeer sociaal.

Toppers Events staat 24/7 voor u klaar. Niet alleen tijdens kantooruren, maar ook ‘s avonds én in de weekenden. Bovendien bieden wij een snelle service door middel van ons online portaal. Daarnaast schakelen wij sneller dan de status quo en werken we volledig digitaal.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u ook altijd op de hoogte blijven van de laatste updates, vacatures en werkzaamheden van Toppers Professionals? Klik dan hier om door te gaan naar onze Facebookpagina en LIKE! Klikt u hier, dan komt u op onze pagina op LinkedIn terecht.

  Informatie

  Bedrijfsnaam

  Voornaam*

  Achternaam*

  Plaats*

  Contactgegevens

  Adres

  Postcode

  E-mail*

  Telefoon*

  Dienst

  Aantal personen

  Soort dienst

  Voorkeursdatum

  Vragen en/of opmerkingen


  Toppers volgen? Dat kan.