Door het inzetten van beursmedewerkers krijgt de consument uw product daadwerkelijk in handen. De samples worden uitgedeeld aan uw geselecteerde doelgroep. Daardoor kan de doelgroep uw product zowel zien, proeven, voelen als ruiken. Beursmedewerkers creëren een positieve uitstraling rond uw product. Zodoende zal er een onvergetelijk moment worden gecreëerd. Dus zal elke keer wanneer de consument uw product ziet, aan dit moment denken.

beursmedewerkers

Ambassadeurs op de beurs

De beursmedewerkers van Toppers zijn de ideale ambassadeurs om niet alleen uw productpromotie, maar ook uw verkoopdemonstratie, sampling- of flyeractie te doen slagen. Doordat Toppers werkt met gedreven hbo- en wo-studenten, weten ze uw product altijd effectief en enthousiast onder de aandacht van uw doelgroep te brengen. Tijdens de beurs staat u in direct contact met de projectleider die de coördinatie met de verschillende beursmedewerkers strak in handen heeft. Daardoor kunt u tussentijds bijsturen om een optimaal resultaat van uw promotie van onze medewerkers te bewerkstelligen. Anders gezegd: u heeft altijd zelf de touwtjes in handen!

Heeft u een vraag, neem dan gerust contact met ons op!

Wilt u ook altijd op de hoogte blijven van de laatste updates en werkzaamheden van Toppers Professionals? Klik dan hier om door te gaan naar onze Facebookpagina en LIKE! Klik je hier, dan kom je op onze LinkedIn-pagina terecht.

  Informatie

  Bedrijfsnaam

  Voornaam*

  Achternaam*

  Plaats*

  Contactgegevens

  Adres

  Postcode

  E-mail*

  Telefoon*

  Dienst

  Aantal personen

  Soort dienst

  Voorkeursdatum

  Vragen en/of opmerkingen


  Toppers volgen? Dat kan.