Cateringmedewerkers: niet alleen zijn ze overal inzetbaar, maar ook dragen ze veel ervaring met zich mee. Dat zijn de aspecten van de cateringmedewerkers van Toppers Horeca Professionals. Een grote groep hardwerkende studenten met bovendien de nodige horeca-ervaring werken met passie naast hun studie. Onze medewerkers zijn ook altijd gekleed in zwart en wit. ‘Handig’ als u snel en tijdelijk personeel nodig heeft.

 

Onze cateringmedewerkers

Naast een knappe kop moet een cateringmedewerker niet alleen feeling hebben voor het vak, maar ook met plezier de gasten bedienen. Om erachter te komen of een cateringmedewerker ook voldoende ervaring heeft, gastvriendelijk is en of afspraken worden nagekomen, worden er door ons horeca-trainingen georganiseerd. Onze cateringmedewerkers gaan ten alle tijden goed geïnformeerd op pad. Iedere medewerker draagt zijn of haar steentje bij om er een geslaagde dag van te maken voor u en uw gasten. Zoals gezegd staat gastvriendelijkheid hoog in het vaandel bij onze medewerkers.

Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Wilt u ook altijd op de hoogte blijven van de laatste updates en werkzaamheden van Toppers Professionals? Klik dan hier om door te gaan naar onze Facebookpagina. Klikt u hier, dan wordt u doorverwezen daar onze pagina op LinkedIn!

  Informatie

  Bedrijfsnaam

  Voornaam*

  Achternaam*

  Plaats*

  Contactgegevens

  Adres

  Postcode

  E-mail*

  Telefoon*

  Dienst

  Aantal personen

  Soort dienst

  Voorkeursdatum

  Vragen en/of opmerkingen


  Toppers volgen? Dat kan.