Een chef-kok met ervaring die eveneens gastvrij is en het personeel kan aansturen. Deze aspecten worden verwacht van een goede chef, zo willen wij het ook graag zien. Zo’n chef-kok is snel gevonden bij Toppers Professionals!

chef-kokWij werven onze chefs helemaal zelf. We screenen de kandidaten uitvoerig en vragen naar zowel de persoonlijke eigenschappen als ook de opgedane horeca-ervaring. Als wij denken dat ze geschikt zijn, sluiten ze zich aan bij ons team en zijn ze klaar om uitgezonden te worden.

 

Goed voorbereide chefs

De chef maakt voor u en uw gasten een heerlijk maal klaar, op dezelfde wijze zoals u het graag wil. Toppers Professionals informeert hem of haar goed voordat ze op pad gestuurd worden voor de klus. Zoals gezegd zijn onze chef-koks uitermate vriendelijk, zeer gastvrij en sturen ze het keukenpersoneel aan. Daarnaast staat feeling voor het vak hoog in het vaandel bij onze ‘Toppers’!

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Wilt u ook altijd op de hoogte blijven van de laatste updates, werkzaamheden en vacatures van Toppers Professionals? Klik dan hier om door te gaan naar onze Facebookpagina en LIKE! Klikt u hier, dan komt u terecht op onze pagina op LinkedIn.

  Informatie

  Bedrijfsnaam

  Voornaam*

  Achternaam*

  Plaats*

  Contactgegevens

  Adres

  Postcode

  E-mail*

  Telefoon*

  Dienst

  Aantal personen

  Soort dienst

  Voorkeursdatum

  Vragen en/of opmerkingen


  Toppers volgen? Dat kan.