evenementen-medewerkers

Evenementen-medewerkers, je kunt er niet omheen tijdens je event.

Toppers Horeca is gespecialiseerd in het aanbieden van evenementen-medewerkers. Onze medewerkers zijn gericht op het creëren en verbeteren van flexibiliteit, kwaliteit, professionaliteit en gastvrijheid in de horeca.

Geen tekorten meer

Onze dames en heren worden voor u ingezet als bedienend personeel, gastvrouw of gastheer, om tekorten aan bedienend personeel snel aan te vullen. Hierdoor bent u te allen tijde verzekerd van voldoende vaardige evenementen medewerkers, ter ondersteuning bij uw feesten en partijen. Daardoor zijn zorgen over een tekort aan personeel verleden tijd.

Wij staan altijd voor u klaar

Toppers Professionals heeft veel ervaring in het werken voor evenementen. Enkele voorbeelden zijn grote en kleine festiviteiten, maar ook jaarlijkse braderieën of pleinfeesten. Wij staat 24 uur per dag voor u klaar. Niet alleen tijdens kantooruren, maar ook ‘s avonds én in de weekenden. En dat werkt! Wij bieden hoge kwaliteit en schakelen sneller dan de status quo. Daarnaast zijn overeenkomsten voor de korte én lange termijn mogelijk.

Gastvrij en van alle markten thuis

De medewerkers van Toppers zijn gastvrij en representatief. Zij zijn resultaatgericht en kunnen de situatie goed inschatten. Zij worden ingezet als de bediening, bladlopers of om tekorten aan te vullen. Onze medewerkers zijn niet alleen sociaal en ervaren, maar ook direct en flexibel inzetbaar. Bovendien kijken ze niet op van een uurtje extra werken als de situatie daarom vraagt.

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Wilt u ook altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws, vacatures en werkzaamheden van Toppers Professionals? Klik dan hier om door te gaan naar onze Facebookpagina en LIKE! Klikt u hier, dan wordt u doorverwezen naar onze pagina op LinkedIn.

  Informatie

  Bedrijfsnaam

  Voornaam*

  Achternaam*

  Plaats*

  Contactgegevens

  Adres

  Postcode

  E-mail*

  Telefoon*

  Dienst

  Aantal personen

  Soort dienst

  Voorkeursdatum

  Vragen en/of opmerkingen


  Toppers volgen? Dat kan.