Toppers Professionals levert horecamedewerkers voor alle horeca diensten en bovendien voor ieder evenement. Wij werken met jonge mensen die hun opleiding hebben in de horeca- of toeristenbranche, die daarnaast zeer flexibel zijn. Toppers Professionals levert horecapersoneel waarbij niet alleen gastvrijheid, maar ook betrokkenheid voorop staat! Goed horecapersoneel is niet alleen goud waard voor een goed verloop van uw evenement, maar zij geven het ook een gezicht.

horecamedewerkers

 

Feeling en ervaring

Horecamedewerkers van Toppers Professionals moeten feeling hebben voor het vak. Daarnaast moet de medewerker ook voldoende ervaring hebben, gastvriendelijk zijn en afspraken nakomen. Om daarachter te komen organiseren wij horeca-trainingen. Vervolgens worden onze medewerkers altijd goed geïnformeerd over de opdracht en kunnen ze aan de slag.

Bij vragen, neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Wilt u ook altijd op de hoogte blijven van niet alleen het laatste nieuws, maar ook vacatures van Toppers Professionals? Klik hier om door te gaan naar onze Facebookpagina en LIKE! Heeft u ons nog niet gevonden op LinkedIn, Klik dan hier.

Informatie

Bedrijfsnaam

Voornaam*

Achternaam*

Plaats*

Contactgegevens

Adres

Postcode

E-mail*

Telefoon*

Dienst

Aantal personen

Soort dienst

Voorkeursdatum

Vragen en/of opmerkingen


Bier tappen
Grote feesten
Festivals
Restaurants

Diensten

Bar personeel

Toppers professionals levert barpersoneel dat geschikt is voor feesten, recepties, events en noem zo maar op. Ons barpersoneel schenkt niet alleen een heerlijk koud biertje, maar ook de lekkerste champagne. Kortom: het barpersoneel van Toppers Professionals is van alle markten thuis en laat uw evenement slagen!

Bediening medewerkers

Toppers Professionals levert ervaren bediening medewerkers die de handen graag uit de mouwen steken. Bij ons horecapersoneel staat gastvrijheid en betrokkenheid tot de klant voorop! Daarnaast staan ook arbeidsethos en plezier hoog in het vaandel bij onze medewerkers. Kortom: wij leveren alleen echte ‘Toppers’!

Cateringmedewerkers

Toppers Professionals heeft voor u gastvrije en hardwerkende catering medewerkers! Een catering medewerker houdt zich bezig met het bereiden, verzorgen en serveren van eten en drinken. Catering wordt niet alleen vaak ingezet in bedrijfskantines, scholen en ziekenhuizen, maar ook tijdens evenementen. Bent u op zoek naar catering medewerkers, zoek dan niet verder. Bij Toppers zit u goed voor uitstekende catering medewerkers!

[/vc_column]
[/vc_column]