Horecamedewerker inhuren? Wij leveren snel een ‘messcherpe’ offerte!

Toppers Professionals levert horecamedewerkers voor alle horeca diensten en voor ieder soort evenement. wij werken met jonge, flexibele mensen die hun opleiding hebben in de horeca- recreatie of toeristen branche.

Al onze medewerkers hebben gemeen dat ze klantgericht en uitermate vriendelijk zijn.

Toppers Professionals levert altijd vakkundig horecapersoneel waarbij gastvrijheid en betrokkenheid tot de klant voor op staan!

 

Ervaring

Bier tappen
Grote feesten
Festivals
Restaurants

Diensten

Bar personeel

Wij leveren barpersoneel voor elk soort evenement. We hebben barpersoneel die u entertaint tijdens feesten of barpersoneel strak in pak voor uw zakelijke receptie en noem zo maar op. Ons barpersoneel schenkt alle dranken van een heerlijk koud biertje tot aan de lekkerste champagne, bij ons is alles mogelijk.

Bediening medewerkers

Toppers Professionals levert altijd vakkundig horecapersoneel waarbij gastvrijheid en betrokkenheid tot de klant voor op staan!

Cateringmedewerkers

Een catering-medewerker houdt zich bezig met het bereiden, verzorgen en serveren van eten en drinken voor onder meer evenementen en bedrijven.

Catering wordt vaak ingezet in bedrijfskantines, scholen, ziekenhuizen, evenementen zoals festivals, concerten, sportwedstrijden, en natuurlijk film- of televisieopnames

Cateringmedewerkers zijn vaak werkzaam op een wisselende lokatie.