horecapersoneelHorecapersoneel dat het snapt, dat is de opmerking bij bijna elke uitvraag. Bij Toppers Horeca Uitzendbureau selecteren wij ons personeel niet alleen op gastvrijheid, maar ook op arbeidsethos. Wij selecteren de aspiranten voor een intake aan de hand van het online inschrijfformulier. Bij deze intake vertellen de aspiranten iets over zichzelf. Als wij merken dat het iets is voor Toppers Horeca Uitzendbureau, kunnen ze bij ons aan de slag.

 

Van alle markten thuis

Veel van onze medewerkers hebben een horeca-opleiding gehad of zijn daarmee bezig. Bovendien krijgen ze van Toppers Horeca Uitzendbureau een interne training. Daarnaast hebben onze andere medewerkers hun dienstjaren gedraaid binnen de horecabranche. Eén ding staat bij Toppers Horeca Uitzendbureau voorop; het leveren van vakkundig horecapersoneel met feeling voor het vak. De werkzaamheden zijn uiteenlopend, Toppers Professionals zendt haar horecapersoneel namelijk uit in de functies Bar-, Bediening-, Keuken-, en Allround medewerker.

Ook voor catering en events kunt u gebruik maken van de diensten van Toppers, zowel het plannen als het uitvoeren ervan. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Wilt u ook altijd op de hoogte blijven van de laatste updates van Toppers Professionals? Klik dan hier om door te gaan naar onze Facebookpagina. Klikt u hier, dan wordt u doorverwezen naar onze pagina op LinkedIn!

  Informatie

  Bedrijfsnaam

  Voornaam*

  Achternaam*

  Plaats*

  Contactgegevens

  Adres

  Postcode

  E-mail*

  Telefoon*

  Dienst

  Aantal personen

  Soort dienst

  Voorkeursdatum

  Vragen en/of opmerkingen


  Toppers volgen? Dat kan.