keukenmedewerkerHeeft u een paar extra handen nodig in uw restaurantkeuken of zoekt u keukenpersoneel voor uw evenement? Dan bent u bij Toppers Horeca Professionals aan het goede adres! Wij zenden keukenpersoneel uit dat niet vies is om de handen uit de mouwen te steken en al de nodige horeca-ervaring heeft opgedaan. Daarnaast organiseren we horeca-trainingen voor ons personeel.

 

Hard werken met plezier

Bij de sollicitatieprocedure wordt de kandidaat gevraagd om zijn of haar ervaring in de horeca. Daarnaast willen we iemand die hard werkt als het nodig is en met plezier naar een nieuwe klus gaat. Klopt dit plaatje, dan zal diegene aansluiten bij ons team. Zoals gezegd heeft ons keukenpersoneel plezier in het werk en wil het de handen uit de mouwen steken! Eveneens gaat ons personeel vol overgave de klus aan en past het zich aan aan uw wensen. We informeren onze ‘Toppers’ van tevoren, zodat ze goed voorbereid aan de slag kunnen.

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Wilt u ook altijd op de hoogte blijven van de laatste updates, werkzaamheden en vacatures van Toppers Professionals? Klik dan hier om door te gaan naar onze Facebookpagina en LIKE! Klikt u hier, dan komt u terecht op onze pagina op LinkedIn.

  Informatie

  Bedrijfsnaam

  Voornaam*

  Achternaam*

  Plaats*

  Contactgegevens

  Adres

  Postcode

  E-mail*

  Telefoon*

  Dienst

  Aantal personen

  Soort dienst

  Voorkeursdatum

  Vragen en/of opmerkingen


  Toppers volgen? Dat kan.