kokEen gastvrije kok die weet wat het vak inhoudt en er met volle overgave aan de opdracht bezig gaat. Zomaar wat eisen die Toppers Horeca Professionals stelt aan een zelfstandige kok. U zit goed bij Toppers Horeca Professionals voor een goede kok!De selectie van onze koks verzorgen wij zelf. De kandidaten worden uitvoerig getest op hun kwaliteiten, hun persoonlijke eigenschappen en de nodige ervaring. Wanneer wij een goede schets hebben van de kandidaat, laten we hem of haar aansluiten bij het Toppers team.

Uitstekende koks

De kok maakt, uiteraard helemaal afgestemd op uw wensen, een fantastisch maal klaar voor u en uw gasten. Van tevoren worden de koks door Toppers Horeca Professionals goed geïnformeerd en gaan ze met de opdracht in het achterhoofd de klus aan. Samengevat: onze koks zijn uitermate gastvrij, brengen de nodige ervaring met zich mee en hebben plezier in het werk.

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Wilt u ook altijd op de hoogte blijven van de laatste updates, werkzaamheden en vacatures van Toppers Professionals? Klik dan hier om door te gaan naar onze Facebookpagina en LIKE! Klikt u hier, dan komt u terecht op onze pagina op LinkedIn.

  Informatie

  Bedrijfsnaam

  Voornaam*

  Achternaam*

  Plaats*

  Contactgegevens

  Adres

  Postcode

  E-mail*

  Telefoon*

  Dienst

  Aantal personen

  Soort dienst

  Voorkeursdatum

  Vragen en/of opmerkingen


  Toppers volgen? Dat kan.