[vc_row margin_top=”60″ margin_bottom=”10″][vc_column width=”1/2″ animation=”fadeIn” offset=”vc_col-lg-8 vc_col-md-8 vc_col-xs-12″][vc_tabs interval=”0″][vc_tab tab_id=”1407927674-1-5″ title=”Promoteam”][vc_column_text]

promoteamHet is weer zover: u gaat naar de beurs! Het doel is om tientallen mensen te interesseren voor uw product of dienst. Dat moet uiteraard gebeuren op een speciale, unieke manier die blijft hangen bij uw standbezoekers. Dan heeft Toppers Professionals de ideale oplossing voor u! Wij leveren een sterk promoteam dat uw product of dienst als geen ander onder de aandacht brengt. Uw concept moet zo volledig en krachtig mogelijk tot zijn recht komen. Wij zijn alleen tevreden als onze medewerkers in die missie slagen!

Onze promoteams

Wij selecteren onze medewerkers op hun vaardigheden als spreker en als verkoper. De medewerker moet uw product of dienst uiteraard zo aantrekkelijk mogelijk presenteren. Het promoteam stemt de presentatie helemaal af op uw wensen. Het product of dienst wordt alleen op uw manier onder de aandacht gebracht. Voordat de medewerkers op pad gestuurd worden, informeert Toppers het team uitvoerig over de beurs en uw aanbod, zodat ze bij aankomst niet voor verrassingen komen te staan.

Interesse in onze medewerkers voor uw promoteam? Vul het offerteformulier zo volledig mogelijk in. Dan ontvangt u binnen 2 uur een ‘messcherpe’ offerte in uw e-mailbox! Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!

Wilt u ook altijd op de hoogte blijven van de laatste updates, werkzaamheden en vacatures van Toppers Professionals? Klik dan hier om door te gaan naar onze Facebookpagina en LIKE! Wilt u ons als uw nieuwe connectie op LinkedIn, klik dan hier.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”10px”][/vc_tab][/vc_tabs][vc_empty_space height=”44px”][dt_testimonials type=”slider” number=”6″ category=”home-small,1-testimonials,2-testimonials-different,testimonials-category-01″][/vc_column][/vc_row]

Toppers volgen? Dat kan.