Doetinchem horeca uitzendbureau Toppers ProfessionalsPer direct horeca personeel inhuren in Doetinchem? Toppers Professionals levert horeca personeel wie voor elk evenement inzetbaar zijn. Wij leveren personeel als: bladlopers, barpersoneel, chefkoks, afwassers, evenementen medewerkers en noem zo maar op.

De stad

Doetinchem is een zeer gezellige stad die nog steeds aan het groeien is. Het is een kleine stad maar ondanks dat is er toch altijd iets te beleven.
Doetinchem heeft een groot plein waar vele cafés aan gevestigd zitten. De terrassen van de cafés grenzen aan elkaar wat een leuke sfeer geeft.
In Doetinchem kun je prima winkelen ze hebben een ruim aanbod aan winkels zoals de H&M, WE, Jack&Jones, Douglas, Tribute en noem zo maar op.

Wil je lekker een hapje eten neem dan een kijkje in de Grutstraat hier zitten een tal aan leuke restaurants met elk een verschillende keuken, zo hebben we Grieks maar ook Italiaans of zelfs Japans. Tevens is de Grutstraat de straat voor het stappen. Er zitten 4 discotheken waar je een fantastische avond kunt beleven, dit zijn de discotheken, 22-24, Hattrick, Moscow en Sequoia. Sinds kort heeft 22-24 een nieuw concept erbij, dit wordt de vrienden van genoemd, je kunt dit vergelijken met een piano bar, hier kun je genieten van heerlijke live muziek.

Overnachten in Doetinchem

Een nachtje blijven slapen? Dat kan in één van de hotels van Doetinchem. Een zeer bekend hotel in Doetinchem is Hotel Ruimzicht, hier in dit luxe hotel kun je goed uitrusten en ook nog eens heerlijk eten. Zelfs onze Koning en Koningin hebben er overnacht. Verder kun je ook nog overnachten in Hotel de Graafschap, dit hotel zit midden in het centrum van Doetinchem.

Toppers Professionals

Bent u op zoek naar horeca personeel voor bijv. feesten en evenementen? Toppers Professionals levert de beste horeca toppers die u in de omgeving maar kunt vinden. Vakmanschap en service gericht werken zijn twee begrippen die Toppers zeer letterlijk neemt! Vele van ons personeel zijn zelfs geschoold aan de hoge hotel school of hebben veel ervaring in de horeca. Bent u op zoek naar iemand voor achter de bar of juist voor in de bediening, bij Toppers Professionals kunnen wij u voorzien van alle horeca gemakken.
Wij zijn 24/7 bereikbaar en ons personeel is per direct inzetbaar, dus ook voor spoedklussen kunt u bij ons terecht. Wij hebben meerdere vestigingen door het land, deze vestigingen zitten in Amsterdam, Arnhem, Nijmegen, Utrecht en Doetinchem.

Offerte

Heeft u interesse in ons personeel? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. Na aanvraag van uw offerte krijgt u binnen twee uur een reactie van ons.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Toppers volgen? Dat kan.