Eindhoven horeca uitzendbureau Toppers ProfessionalsHoreca personeel inhuren in Eindhoven? Horeca uitzendbureau Toppers Professionals levert gekwalificeerd en enthousiast horeca personeel door heel Nederland.

De stad

Eindhoven een stad met een veelzijdig aanbod aan cultuur,winkels en cafés/restaurants. Eindhoven is een leuke stad in het zuiden van Nederland, waar elke dag wel iets te beleven is. De stad beschikt over een groot winkelcentrum met een tal aan leuke winkels en boetiekjes zoals; Scotch&Soda, MANGO, Hema, H&M, HugoBoss en ga zo maar door.
Voor een heerlijk koud drankje of een hapje eten ga dan eens langs de gezelligste cafés en restaurants van de stad. De cafés en restaurants hebben ieder hun eigen karakter en eigenkeuken, zo kun je genieten van alle culinaire hoogstanden.

Culturele uitjes/bezichtigingen

In Eindhoven kun je langs verschillende musea zoals: Van Abbe museum, Prehistorisch drop en DAF museum. Ook kun je heerlijk wandelen door de stad, je het verschillende wandelroutes die je kunt volgen alleen of met gids. Deze wandelroutes leiden je langs de highlites van de stad.

Uitgaan

Eindhoven is een jonge en bruisende stad waar het zeker de moeite waard is om het uitgaansleven te verkennen. Clubs en kroegen waar je zeker even naar toe moet gaan zijn, Poppodium, de Minibar en de Gaper.

Overnachten in Eindhoven

Heb je nog niet genoeg kunnen krijgen van Eindhoven, blijf dan een nachtje slapen in één van de hotels van de stad. Eindhoven beschikt over een tal aan leuke hotels zoals: Novotel, Pullman Eindhoven Cocagne en Holiday inn.

Toppers Professionals

Heeft u horeca personeel nodig voor feesten,partijen of evenementen? Toppers Professionals levert horeca personeel wie voor elk soort evenement inzetbaar zijn. Toppers Professionals levert o.a. barpersoneel, evenementen medewerkers, bladlopers, obers en noem zo maar op. Ons personeel gaat altijd vak en service gericht te werk, vele van ons personeel zijn ook geschoold aan de hoge hotel school of hebben veel ervaring in de horeca. Voor spoed klussen kunt u ook bij ons te recht, wij zijn namelijk 24/7 bereikbaar en ons personeel is per direct inzetbaar. Toppers Professionals heeft meerdere vestigingen waaruit wij horeca personeel leveren, die vestigingen zitten in Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Arnhem en Doetinchem. Wij kunnen de kwaliteit van ons personeel garanderen!

Offerte

Heeft u interesse in ons horeca personeel? vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. Na aanvraag van uw offerte krijgt u binnen twee uur reactie van ons.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Toppers volgen? Dat kan.