Groningen horeca uitzendbureau Toppers Professionals Tijdelijk horeca personeel inhuren Groningen? Horeca uitzendbureau Toppers Professionals levert gekwalificeerd en enthousiast personeel zoals: barpersoneel, catering medewerkers, evenementen medewerkers en noem zo maar op.

De stad 

Groningen is een bruisende studentenstad die staat bekend om zijn gezelligheid, leuke hofjes en historische panden.
Naast dat Groningen een studentenstad is, wordt het ook wel de waterstad genoemd. Je kunt de stad dan ook bezichtigen vanuit het water en maak een rondvaart door de leukste grachten.
Een dagje shoppen is zeker niet om uit te sluiten in het mooie Groningen. De stad beschikt over een groot aanbod aan diverse winkels zoals;
Ook zijn er nu ook vele winkels geopend op zondag, dus op elke dag van de week kun je genieten van het grote en leuke winkel assortiment.
Gezellig tussen het shoppen door een drankje drinken bij de gezelligste cafés van Groningen of na het shoppen een heerlijk hapje eten? Groningen beschikt ook vele gezellige cafés, kroegen en restaurants waar je zeker terecht kunt!
Nadat je nog energie over hebt van het dagje shoppen moet je zeker een kijkje nemen bij de kroegen en discotheken van de stad, Groningen is niet voor niets de studentenstad, dus er worden ook de gaafste feesten gegeven.

Bezienswaardigheden in Groningen

Ben je meer een avonturiers type en duik je liever de culturele geschiedenis in dan een winkel, dan is het zeker de moeite waard om te gaan kijken bij deze interessante musea:
– Noordelijk Scheepvaartmuseum
– Groninger museum
– Het Nederlands Strip museum

Verder kun je bijzondere architectuur, monumenten bewonderen in Groningen, maar ook kun je genieten van de prachtige rustgevende natuur. Zo kun je bijvoorbeeld een heerlijke wandeling maken op de Noordpolderzijl dijk.

Overnachten

Kortom Groningen is de stad met voor ieder wat wils, het is dus zeer geschikt voor een dagje of zelfs een weekend weg. Heb je dus nog niet genoeg van de stad kunnen bewonderen blijf dan overnachten in één van de bed&breakfast of hotels van de stad. Bekende hotels van Groningen zijn: Prinsenhof hotel, Miss Blanche en Apollo hotel Groningen.

Bijzondere slaapplekken

In Groningen kun je ook op een hele bijzondere manier overnachten namelijk bij deze hotels:
– Zeilschip de Mars: Hier kun je in de periode van november tot eind maart overnachten op het water met uitzicht op de mooie historische panden van de stad.
– Het Paleis: Het Paleis beschikt over 10 hotelkamers die al zijn ingericht met verschillende kunststromingen.
– Hotel in Stadskanaal: Dit hotel heeft een hunebedslaapkamer, de kamer is voorzien van een grote deksteen waar onder het bed staat, er liggen dierenvellen op de grond, de tafel is gemaakt van boomstammen en de muren zijn gemaakt van leem. Een echte belevenis dus.

Toppers Professionals

Geeft u een feest/evenement en wilt u daarbij gekwalificeerd horecapersoneel inhuren? Dan zit u goed bij Toppers Professionals. Toppers Professionals is een full-services horeca projectbureau wie enthousiast personeel levert door heel Nederland. Heeft u een barman nodig of en chefkok of juist iemand voor de bediening? Toppers Professionals is van alle horeca gemakken voor zien en ons personeel is voor elk evenement inzetbaar. Kwaliteit en vakmanschap zijn twee begrippen die wij zeer belangrijk vinden. Vele van ons personeel zijn dan ook geschoold aan de hoge hotel school of hebben al veel ervaring in de horeca branche. Wilt u tijdelijk of op korte termijn gebruik maken van onze diensten, dat kan want wij zijn 24/7 bereikbaar en ons personeel is altijd inzetbaar.

Wij kunnen u met onze toppers zeker een geslaagd feest garanderen! Blijf rustig zitten, geniet van het evenement en laat ons het werk doen.

Toppers Professionals heeft meerdere vestigingspunten waaruit wij personeel leveren, dit zijn de vestigingen: Amsterdam, Arnhem, Nijmegen, Utrecht en Doetinchem.

Offerte

Heeft u interesse in ons horeca personeel? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.
Na aanvraag van uw offerte nemen wij binnen twee uur contact met u op.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Toppers volgen? Dat kan.