Maastricht horeca uitzendbureau Toppers ProfessionalsWilt u horeca personeel inhuren in Maastricht? Horeca uitzendbureau Toppers Professionals levert per direct enthousiast en gekwalificeerd personeel door heel Nederland. Wij leveren o.a. bladlopers, catering medewerkers, afwassers, obers, barpersoneel en noem zo maar op. Onze dochteronderneming Bienvenue Hospitality is sinds jaar en dag een stabiel partner in het leveren van horecapersoneel.

De stad 

Maastricht is de hoofdstad van de provincie Limburg en is tevens één van de mooiste oudste steden van Nederland. Het is zeker een stad waar je een dagje of een weekend voor uit kunt trekken. Maastricht is de stad voor jong en oud, voor culturele activiteiten of juist voor lekker relaxen op het terras of een lekker dagje shoppen, deze stad heeft voor ieder wat wils!

Shoppen in Maastricht 

Maastricht is de ultieme modestad, zo kun je zeker goed shoppen in vele winkels zoals: De Bijenkorf, Antony Morato, H&M, Hollister Co, Jack&Jones en nog veel meer. Dus voor een dagje lekker shoppen ga dan zeker naar Maastricht, hier kom je nooit zonder lege handen thuis!

Cultuur/bezienswaardigheden

In een stad zoals Maastricht is echt van alles te doen. Ben jij avonturistisch ingesteld, neem dan eens een kijkje bij de spectaculaire prachtige grotten, zoals de grotten Zonneberg Sint Pietersberg. Waar je ook zeker heen moet is Fort Sint Pieter, Bij het 18e eeuwse oude fort nemen gidsen je mee op pad door de geschiedenis heen. Naast het mooie oude fort kun je genieten van het prachtige landschap er om heen!
Verder kun je ook een heerlijke stadswandeling maken met een gids en word je langs de highlites van de stad geleid.

Cafés/Restaurants 

Wanneer je even wilt uitrusten na een dagje lang shoppen of na een dag vol culturele activiteiten schuif dan aan bij één van de leuke restaurants of cafés. In het centrum vind je een tal aan leuke karakteristieke cafés en restaurants. Naast dat er in het centrum veel horecagelegenheden zitten, zou je ook eens buiten het centrum moeten kijken

Overnachten

Nog niet genoeg kunnen zien van de stad? Blijf dan overnachten in één van de leukste hotels van Maastricht, zo kun je overnachten bij Buitenplaats Vaesharteld, Crowne Plaza Maastricht, Bastion Hotel Maastricht centrum en noem zo maar op.

Toppers Professionals 

Opzoek naar horeca personeel voor feesten, evenementen of partijen? Toppers Professionals levert horeca personeel door heel Nederland. Wij leveren enthousiast en gekwalificeerd personeel wie voor elk evenement inzetbaar zijn. Vele van ons personeel hebben een diploma van de hoge hotel school of hebben veel ervaring in de horeca, kwaliteit is wat wij nastreven! Ons personeel is op elk moment inzetbaar en wij zijn 24/7 bereikbaar.

Offerte 

Heeft u interesse in ons personeel? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan! Na ontvangst van uw offerte nemen wij binnen twee uur contact met u op.

  Informatie

  Bedrijfsnaam

  Voornaam*

  Achternaam*

  Plaats*

  Contactgegevens

  Adres

  Postcode

  E-mail*

  Telefoon*

  Dienst

  Aantal personen

  Soort dienst

  Voorkeursdatum

  Vragen en/of opmerkingen


  Toppers volgen? Dat kan.