Hou jij van spelletjes spelen en lijkt wil je er je werken als spelbegeleider? Lees dan snel verder! Bij Toppers Professionals kan jij aan werken als spelbegeleider voor het grootste evenementen bureau van de Benelux.

Wat kan je verwachten?

Als spelbegeleider reis je door het hele land en ook naar het buitenland om spellen te begeleiden voor bedrijfs-, familie- en vrijgezellen feesten. Hierbij kan je denken aan spellen als ‘’Wie ontdekt de verrader’’, ‘’Crazy 88’’ en Kolonisten van Catan. Het is verder erg afwisselt werk kwa groepen en locaties. De ene dag zit je in Groningen en de volgende dag reis je naar Maastricht.

Ook in de groepen die je tijdens het werken als spelbegeleider begeleid zit veel verschil, van een doldwaas vrijgezellenfeest die een spel als ‘’Sex in the City’’ spelen tot en groep advocaten die ‘’help de directeur is ontvoerd’’ spelen en hierbij opzoek gaan naar de locatie van hun directeur.

Hoe werkt de planning?

Wanneer je als spelbegeleider aan de slag gaat geef je je eigen beschikbaarheid door via een App. Op basis van jou beschikbaarheid wordt je op een geschikt spel ingepland die jij dan gaat begeleiden. Daarnaast worden er ook boekingen open gezet in de App, jij kan dan kijken welke boekingen jou uitkomen en daarop kan je jezelf dan inplannen. Dit werk is dus ook zeer geschikt voor studenten als bijbaan naast de studie.

Hoe meld ik mij aan?

Wanneer je aan de slag wilt als spelbegeleider moet je jezelf inschrijven via 1 van de volgende links, https://www.toppers-professionals.nl/inschrijven/ of via https://www.toppersbeheer.nl.

Vervolgens zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen voor een intake gesprek. Bij vragen ben je uiteraard altijd vrij om ons te bellen of ons een bericht te sturen via onze site! 

Toppers volgen? Dat kan.