Arnhem horeca uitzendbureau Toppers ProfessionalsMet spoed op zoek naar horeca personeel in Arnhem? Horeca uitzendbureau Toppers Professionals levert ervaren horeca personeel door heel Nederland. Wij leveren o.a. barpersoneel, evenementen medewerkers, bladlopers, afwassers chefkoks en ga zo maar door.

De stad

Arnhem één van de leukste steden van Gelderland! Uren winkelen of lekker wandelen in de stadsparken alles is mogelijk in Arnhem.
Will je een heerlijk dagje shoppen, dan zit je in Arnhem zeker goed. De stad beschikt over een breed aanbod van leuke winkels zoals, de Zara, Primark, Douglas, G-star en ga zo maar door. Het grote aanbod van winkels en gezellige cafés en uitgaansgelegenheden maakt Arnhem een bruisende en jonge stad.

Wil je heerlijk een drankje drinken met familie of vrienden neem dan een kijkje op de korenmarkt! Dit gezellige plein is omringt met de leukste cafés en uitgaansgelegenheden.

Overnachten in Arnhem

Kun je na 1 dag nog steeds geen genoeg krijgen van Arnhem, blijf dan overnachten in één van de hotels van de stad. Je kunt terecht bij hotel Papendal, NH Arnhem Rijnhotel, Postillion hotel en bij nog veel meer.

Toppers Professionals

Toppers Professionals is een horeca uitzendbureau wie gekwalificeerd en enthousiast personeel levert wie voor elk evenement inzetbaar zijn. Wij vinden het erg belangrijk dat wanneer wij personeel aanleveren dat zij vak,service en klantgericht te werk gaan. Vele van ons personeel zijn ook in het bezit van een diploma aan de hoge hotel school of hebben veel ervaring in de horeca. Bij ons kunt u terecht voor elk soort horeca personeel, wij leveren o.a. barpersoneel, afwassers, catering medewerkers, bladlopers, festival medewerkers, en chefkok. Toppers Professionals is 24/7 bereikbaar en ons personeel is per direct inzetbaar. Toppers Professionals heeft meerdere vestigingen door het land waar uit zij personeel uitleveren, dit zijn de vestigingen, Amsterdam, Nijmegen, Arnhem, Utrecht en Doetinchem. U kunt 24/7 gebruik maken van onze diensten.

Offerte

Heeft u interesse in ons horeca personeel? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. Na aanvraag van uw offerte ontvangt u binnen twee uur een reactie van ons.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Categorieën: Uncategorized

Toppers volgen? Dat kan.