Wil jij buiten je studie om werken op de tofste locaties? Ben jij in de vakantie beschikbaar om te werken op de vetste festivals? Wij zijn namelijk op zoek naar studenten voor een bijbaan en vakantiebaan.

Doordat wij werken met verschillende opdrachtgevers, kan jij aan het werk op meerdere locaties. Zo kan jij aan het werk op 1 van de +/- 300 festivals, sta jij vrijgezellenfeesten te begeleiden in de grootste steden en kan je bijvoorbeeld scheidsrechter zijn tijdens een potje Bubbelbal.

 

Naar wie zijn wij op zoek:

Wij zoeken studenten (vanaf 18 jaar) die naast hun studie of in de vakantie geld willen verdienen. Je vindt het niet erg om te reizen door Nederland en bent flexibel beschikbaar. Ook ben je representatief, aangezien je het visitekaartje van ons bedrijf bent. En natuurlijk heb jij er geen moeite mee om sfeer te creëren, aangezien een brede glimlach al het halve werk is.

 

Wat kunnen wij jou bieden:

Wij kunnen jij de leukste banen bieden door heel Nederland. Je krijgt ook de kans om samen met jouw vrienden te werken op toplocaties. Ja dat lees je goed! Zo kan je bijvoorbeeld samen met jouw vrienden een feestje bouwen achter de bar en op de vetste festivals aan de slag. Zo krijg jij kans om horeca-ervaring op te doen en door te groeien binnen ons bedrijf. Kortom een uitdagende ervaring!

 

Werken wanneer het jou uitkomt:

Wij werken met de app Shooble. In deze handige app geef jij je eigen beschikbaarheid op. Want bij ons betekent veel beschikbaarheid veel aan het werk. Ideaal toch?

Is dit de zomerbaan of bijbaan waar jij naar op zoek bent? Solliciteer direct of neem dan direct contact op!

[form solliciteer-direct]

Toppers volgen? Dat kan.