Favoriete medewerkers.

Om het plannen te optimaliseren gezien het feit dat vaak dezelfde medewerkers werken voor eenzelfde opdrachtgever, is de favorieten optie doorgevoerd in de planner. Middels deze functie wordt het mogelijk om favorieten medewerkers sneller te koppelen aan uw opdrachten.
Een medewerker die als favoriet wordt gekoppeld aan een opdrachtgever zal bij het aanmaken van een nieuwe opdracht als eerste een melding krijgen van de opdracht.

Hierbij is het mogelijk voor ons als kantoor een medewerker ‘favoriet’ te maken, maar is het tegelijkertijd mogelijk om middels de opdrachtgevers portaal, medewerkers als favoriet aan te geven. Zo kunnen wij als kantoor sneller inspelen op de uitvraag en voorkomen wij dat opdrachtgevers bij iedere job nieuwe medewerkers aangeboden krijgt.

Naast dat wij, op basis van de doorgegeven cijfers, een medewerker favoriet kunnen maken, kunt u dit ook zelf bij het invoeren van de uren. Dit gebeurd als volgt:

  1. Login op toppersbeheer.nl/inloggen.
  2. Uren registreren.
  3. Ster aanvinken achter de betreffende naam (zie afbeelding)

Globale waardering medewerkers.
Om de gemiddelde competentie van een medewerker inzichtelijk te maken voor de opdrachtgevers is dit visueel gemaakt voor u als opdrachtgever.
Hierdoor wordt het voor opdrachtgevers eenvoudiger om de gewenste en geschikte medewerker uit te vragen en kunnen wij als kantoor transparant de kwaliteit van jullie medewerkers voorleggen.

De waardering wordt op 2 niveaus weergegeven; allereerst vanuit de gemiddelde gewaardeerde score die de medewerker heeft behaald over alle opdrachtgevers en ten tweede de gemiddelde gewaardeerde score vanuit de opdrachtgever zelf. 

 

Categorieën: Nieuws

Toppers volgen? Dat kan.