Ben jij sociaal, spontaan en houd jij ervan om leiding te geven. Ben jij opzoek naar een (bij)baan die geen dag hetzelfde is en waarbij je veel in contact staat met mensen. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Toppers Professionals is namelijk op zoek naar enthousiaste spelbegeleiders waarbij je bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten of bedrijfsuitjes begeleidt. Kortom als spelbegeleider zorg jij ervoor dat de groep goed wordt begeleid en het belangrijkste: dat zij het naar hun zin hebben!

(Bij)baan

Wat houdt spelbegeleider zijn dan in?

Je reist naar de meest unieke locaties door heel Nederland en zelfs naar België. Hier begeleid jij vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes en zelfs vriendenuitjes. Zo begeleid jij de ene keer het spel “Wie is de mol” en de andere keer help jij jouw groep met het in de lucht houden van drones! Kortom een hele uitdagende en afwisselende (bij)baan dus!

 

Hoe ziet jouw dag eruit?

Voordat je op pad gaat, krijg je altijd een uitgebreide speluitleg zodat je het spel optimaal begrijpt. Zo kun je het spel goed overbrengen aan de groep. Je neemt de benodigde spullen mee die klaar staan voor jou. Je gaat op pad met de trein of met de bedrijfsauto naar de tofste locaties door heel Nederland en/of België! Eenmaal aangekomen op locatie verwelkom jij een enthousiaste groep en speel je de tofste spellen. Zo sta je de ene keer voor een groep vrijgezellen dames/heren en de andere keer ben jij de quizmaster voor een bedrijfsfeestje! De spellen duren over het algemeen 2 tot 3 uur lang. Nadat je klaar bent met het spel, breng je de spullen weer terug en zit je dag er weer op! 

 

Wij vragen van jou

– Dat je enthousiast bent en dit weet over te brengen op anderen

– Daarnaast ben je servicegericht en kun je goed uitleggen

– Je bent niet bang om voor de groep te staan

– Ook heb je een zelfstandige werkhouding

– Je vindt het leuk om actief te zijn door heel Nederland en België

– Je bent minimaal 18 jaar jong

– En woont in de buurt van Doetinchem

 

Wij bieden jou

– De ruimte om zelf te bepalen wanneer jij wil werken. Wij werken namelijk met een app genaamd “Shooble”, waarin jij kunt aangeven welke dag en/of dagdeel jij wil en kan werken!

– Een marktconform salaris

– De kans om te werken op prachtige locaties

– De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen

– En als laatste een afwisselende (bij)baan die geen dag hetzelfde is!

 

Heb jij interesse in deze (bij)baan solliciteer dan direct hier beneden! Wij nemen direct contact met jou op!

 

[form solliciteer-direct]

Toppers volgen? Dat kan.