Een nieuwe functie die het leven makkelijker maakt

Chatten vóór de baas zijn tijdChatten vóór de baas zijn tijd. Toppers Professionals wil het werken voor haar medewerkers zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarbij werkt Toppers graag volledig digitaal. Een nieuwe functie die wij onlangs hebben toegevoegd is het chatten via de app.

Hoe gaat dat in zijn werk.

Je schrijft je in op een bepaalde klus en krijgt die toegewezen. In ‘jouw’ project kun je lezen wat er van je verwacht wordt, hoe je gekleed moet gaan maar ook de werktijden en wie er nog meer op die klus staan. Kortom alle informatie die je móet weten voor aanvang van je werkzaamheden.

48 uur vóór het begin van de klus wordt de chatfunctie geopend en kun je chatten met medewerkers van het Toppers-kantoor of de andere medewerkers op dezelfde klus. Deze ‘groepsapp’ is erg handig om onderling afspraken te kunnen maken; ‘Hoe laat kom je me halen’ of ‘Vergeet je fles water niet’.

Natuurlijk is het zo dat je de chatfunctie niet tijdens het werk moet gebruiken! Want je weet dat het gebruik van de telefoon tijdens je werkzaamheden ‘uit den boze’ is.

Aan de chatfunctie zijn geen kosten verbonden en is beschikbaar voor iedereen op dezelfde klus. Een handig hulpmiddel van Toppers om het werken gemakkelijker te maken, probeer het eens uit en geef ons je feedback.

 

 

 

Toppers volgen? Dat kan.