Een goede band opbouwen met de medewerkers van Toppers Professionals

Wij stellen in deze rubriek mensen aan je voor. Deze keer is dat Ruud Buiting (40 jaar) en sinds 1 mei als horeca-planner werkzaam op het kantoor bij Toppers. Ruud is een rot in het horecavak, je zou hem kunnen kennen als bedrijfsleider van Paddy’s in Doetinchem.

We spreken met Ruud en vragen waarom hij gekozen heeft voor Toppers?

“Als jonge jongen heb ik een bijbaantje gehad bij een eetcafé in Beek, dat vond ik ontzettend leuk werk”, antwoord Ruud. “Ik ben in de horeca gebleven en heb in verschillende horecabedrijven gewerkt, ook in diverse functies. Een paar jaar terug heb ik een uitstapje gemaakt en heb ik gewerkt als marketing en communicatiemedewerker bij een uitgeverij. Ik merkte na een tijdje dat ik het directe contact met mensen mistte en ben daarom teruggegaan in de horeca. Werken met mensen heb ik altijd leuk gevonden. Als je eenmaal met het horeca-virus besmet bent, blijft het altijd terugkomen.

Ook het werk bij Toppers is natuurlijk horeca gerelateerd. Ik geniet ervan. Overigens wist ik toen nog niet dat Toppers Professionals in Nederland zo bekend is en ik denk dat veel mensen die voor Toppers werken dat niet beseffen. Toppers levert keer op keer veel mensen aan de meest bekende festivals en evenementen in heel Nederland. Maar ook aan restaurants in Bunnik, het bedrijfsrestaurants van Geberit in Nieuwegein en restaurants, dichterbij, bijvoorbeeld op de Posbank. Daar ben ik toch wel trots op. Wat wij vaak horen van onze opdrachtgevers is dat Toppers betrokken- en vriendelijke medewerkers in dienst heeft, die het niet vervelend vinden om hard te werken en het niet erg vinden om soms iets langer door te moeten gaan. Kijk dat is, altijd fijn om te horen en daar doen we het voor.

Werken aan de bekendheid van Toppers

De bekendheid van Toppers willen we vergroten door meer duidelijk te maken ‘wie we zijn en ‘wat we doen’. Ook belangrijk voor onze medewerkers ‘op de werkvloer’. Zij moeten ‘Ambassadeur van Toppers’ worden, trots zijn dat zij voor Toppers op locatie mogen werken.

Daarnaast als men vroeg van tevoren weet welke klussen er gaan komen kan men zich eerder aanmelden voor interessante klussen op de leukste locaties. Want hoe eerder men zich aanmeldt hoe ruimer de keus is, natuurlijk.

Zelf wil ik graag goede contacten onderhouden met onze medewerkers en daar een sterke band mee opbouwen. Ik hoor ook graag van hen hoe het werk is geweest en of men verbeterpunten ziet. Samen worden we daar beter van.

Achter de schermen wordt er nu hard gewerkt aan de app van Toppers. Een van de medewerkers vroeg ons of het niet mogelijk is om via de Toppers-App te chatten. Een briljant idee dat we nu aan het onderzoeken zijn. Zulke ideeën komen voort uit het luisteren naar mensen. En dat is nu wat ik graag doe. Luisteren en verwerken in bruikbare ideeën”, vertelt een betrokken Ruud.

Categorieën: Nieuws

Toppers volgen? Dat kan.