Ben jij een avonturier en ben je gek op communiceren met mensen? Wij zijn op zoek naar mensen die graag evenementen begeleiden! Denk hierbij aan vrijgezellenfeesten, buurtfeesten of bedrijfsfeesten.

 

Wat zijn de werkzaamheden?

De werkzaamheden van een evenementen begeleider is het uitleggen van de spellen aan de klant.

Wat voor spellen?

Spellen zoals Wie is de Mol, Ik hou van Holland, Foute Vrienden of een Escape in the City. Jij bent de presentator van het evenement, beoordeelt en legt de spellen uit.

 

De spellen worden door heel Nederland geboekt en dat betekent dat jij betaald op reis gaat door het land! De spellen worden uitgelegd aan grote en kleine groepen.

 

De doelgroep:

De doelgroep verschilt per boeking, wat zorgt voor een uitdagende en afwisselende werksfeer die wij jou kunnen bieden. Je doelgroep kan verschillen van een bedrijfsfeest met allerlei zakelijke mensen tot een leuke vrijgezellenfeest met enthousiaste mensen. Elke boeking is een feest om mee te werken.

 

Jouw doel is om je enthousiasme over te brengen naar de klant en duidelijk het spel uit te leggen!

 

Wat is ons ideale beeld van de medewerker?

Het ideale beeld dat wij hebben bij een evenementen begeleider is dat diegene zijn of haar enthousiasme kan overbrengen naar de klant!

Diegene kan goed uitleggen en is servicegericht.

De medewerker vindt het niet erg om te reizen door Nederland

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een horeca uitzendbureau dat gespecialiseerd is in de hospitality branche, met name het gedeelte van horeca en evenementen. Toppers Professionals is actief door het hele land en heeft verschillende klanten die ons exclusieve locaties aanbieden voor medewerkers.

 

Er is altijd werk!

Wij werken via een handige app Shooble. Shooble is een planningssysteem waarop je zelf je beschikbaarheid in kan doorgeven. Meer beschikbaarheid betekent meer uren dat jij aan de slag kan bij ons!

 

Past deze vacature bij jou? Solliciteer direct en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op!

 

[form solliciteer-direct]

 

Categorieën: Uncategorized

Toppers volgen? Dat kan.