Heb jij al gehoord van de leukste baan van Nederland als eventbegeleider? Vindt je het leuk om verschillende steden te bezoeken, ga je graag met verschillende mensen om en kan je goed voor een groep staan? Dan is eventbegeleider de perfecte vacature vacature voor jou!

Wat kan je verwachten?

Wanneer je aan de slag gaat als eventbegeleider reis je iedere dag naar een andere stad en begeleid je groepen die afwisselende spellen boeken. Meestal betreft het bedrijfs-, familie- en vrijgezellenfeesten die de keuze hebben uit circa 150 verschillende spellen die jij kan begeleiden.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Je begint iedere werkdag als eventbegeleider vanuit een mooie locatie in de achterhoek. Hier haal je de spullen op voor je werkdag, en krijg je eventueel een uitgebreide uitleg van het spel dat je die werkdag gaat begeleiden als eventbegeleider. Vervolgens reis je naar de locatie waar het spel geboekt is, kwa reis kan je gebruik maken van 1 van de bedrijfsauto’s. Daarnaast zijn veel locaties in stadscentra, naar deze boekingen ga je met de trein waarvoor je een dagkaart krijgt zodat je gratis kan reizen.

De locatie waar je als eventbegeleider werkt is meestal een gezellige horeca locatie in het centrum. Zo heb je een plek om de mensen te ontvangen en van daaruit kan je de mensen ontvangen en op pad sturen voor het spel.

Wat doe je op locatie?

De spellen die je als eventbegeleider in goede banen leid zijn zeer afwisselend. Er zijn verschillende soorten stadsspellen zoals een city GPS tocht,  een wie is de mol spel en minute to win it. Ook veel spellen worden door jou digitaal aangestuurd via een app die jij op locatie gebruikt, dan kan jij precies zien waar de deelnemers zich bevinden en deze aansturen. Hierbij kan je denken aan The Hangover, City hunters en Stadsmonopolie. Dan heb je ook nog diner spellen, bijvoorbeeld het Moorddiner. Dan eten de mensen 3 gangen en lossen ze een moord op tussen het eten door. Als je genoeg ervaring hebt als eventbegeleider kan je ook als quizmaster ingezet worden. Dan kan je quizzen als Gek op Holland en mannen tegen de vrouwen presenteren.

Denk je dat deze baan als eventbegeleider wat voor je is maar vindt je het spannend? Dat is geen probleem! Je word eerst ingewerkt op verschillende spellen, hierbij kan je zo vaak meekijken als je wilt. Vervolgens begin je met makkelijke spellen en kleine groepen van rond de 10 personen. Dit wordt dan langzaam opgebouwd zodat je uiteindelijk ook voor honderden mensen kan staan!

Als laatste gaat de planning van het werk als eventbegeleider op basis van je eigen beschikbaarheid die je doorgeeft via de Shooble app. Dus je kan dit ook naast je studie doen als bijbaan!

Is deze baan als eventbegeleider je ding? Solliciteer dan direct door je in te schrijven via of op www.toppersbeheer.nl of op www.toppers-professionals.nl/inschrijven/ 

Toppers volgen? Dat kan.