Vacature evenementen opbouw. Voor een opdrachtgever in de Achterhoek zoeken wij invulling voor onze vacature evenementen opbouw en haar team!

Onze opdrachtgever is een productiebedrijf binnen de festivalwereld, met een Internationale ambitie waarbij uitstekende kwaliteit en educatie hoog in het vaandel staan. Zij zijn de link tussen alle partijen, -op ieder festivalterrein-, met als doel efficiënt meedenken en ontzorgen van de organisatie, leveranciers en gasten van het festival.

Wat ga jij doen?
Samen met het productieteam zorg jij ervoor dat alles tijden de opbouw tot in de puntjes geregeld is. Van het plaatsen van hekken, het leggen van nieuwe rioleringsbuizen tot het opzetten en inrichten van nieuwe (Glamping) tenten. De werkdagen zijn lang en leuk!

Hoe gaan wij te werk.
Na je sollicitatie nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek om alles goed door te nemen voor deze opdrachtgever. Is er aan weerszijde een klik, dan zullen wij je voorstellen bij onze opdrachtgever en in de desbetreffende pool plaatsen van onze opdrachtgever. Bij een nieuwe opdracht krijg jij van ons de melding via onze app op je telefoon. Doordat jij op basis van beschikbaarheid werkt, bepaal jij of je kan werken en heb je de mogelijkheid jezelf in te plannen middels onze app.
Interesse in de Vacature evenementen opbouw? Schrijf je dan zo snel als mogelijk in via het 
inschrijfformulier! Wil je ons even bellen? Dat kan op deze telefoonnummers.

 

Vacature evenementen opbouw

Toppers volgen? Dat kan.