In 2010 ben ik met Toppers Chauffeursdiensten gaan rijden omdat ik in die tijd erg druk was, veel gesprekken in het westen of het midden van het land, al dan niet met lunch of diner. Vaak laat en vermoeiend. Als je dan nog 2 uur moet sturen is het niet veilig meer.

Ons bedrijf Rebogroep is de laatste 10 jaar enorm gegroeid. Met meerdere vestigingen door Nederland reizen wij wat af. De dienst van Toppers heeft ons vooral veiligheid opgeleverd ook leuke ontspannen gesprekken met de doorgaans prima chauffeurs welke allemaal studeerde.

De Chauffeursdiensten zijn altijd prima uitgevoerd, chauffeurs allemaal strak in het pak, goed geïnstrueerd en betrouwbaar, en in de 10 jaar dat ik er gebruik van maak ‘altijd op tijd’ en daar gaat het vaak om. Daardoor heb ik In de loop der jaren Toppers Chauffeursdiensten diverse malen aanbevolen en naar ik weet met succes.

Ik hoop dat ik nog vele jaren gebruik kan maken van Toppers, maar het wordt voor mij wat minder druk, dus Toppers ook iets minder.

Henk Sloot Rebogroep

Henk Sloot

Rebogroep

Categorieën: Nieuws

Toppers volgen? Dat kan.