FESTIVAL MEDEWERKERS GEZOCHT!

 

Heb jij altijd al willen werken en feesten tegelijk? Ga jij vaak naar festivals en wil je er nu een keer betaald voor krijgen? Samen feesten met je vrienden achter de bar terwijl jij aan het werk bent? Dat kan, want wij zijn op zoek naar barmedewerkers voor super gave festivals.

Op deze festivals kun je samen met je vrienden werken achter de bar. Je zorgt ervoor dat de biertap blijft stromen, de frisdranken klaar staan en de dorstige mensen geholpen worden. Daarnaast kan je natuurlijk genieten van de geweldige artiesten die optreden.

Functie-eisen

De Topper die wij zoeken houdt wel van een feestje en is minimaal 18 jaar oud. Je bent enthousiast, vrolijk, energiek en houdt van aanpakken. En natuurlijk vind jij het super om achter de bar te staan. Herken jij jezelf in dit plaatje? Heb jij vrienden die hier ook voor in de wieg zijn gelegd? Kijk dan niet verder en solliciteer direct als festival medewerker.

Veel willen werken?

Doordat wij werken voor een organisatie die meer dan 300 festivals per jaar organiseert, kan jij veel aan de slag. Doordat wij werken met de handige app Shooble, kan jij zelf je beschikbaarheid doorgeven en bepaal je zelf wanneer je werkt. Wil jij veel werken? Dat kan! Meer beschikbaarheid betekent meer uren dat jij aan de slag kan!

Deze kans niet mislopen? Solliciteer dan direct:

[form solliciteer-direct]

Toppers volgen? Dat kan.