Toppers heeft een mooie zomer voor je in het petto

festivalseizoen begint bij Toppers ProfessionalsHet festivalseizoen is in volle grootte losgebarsten. Er is een grote keuze en het lijkt erop dat ieder jaar de keuze meer en meer wordt. Het aanbod van festivals in Nederland is in 2019 ook diverser dan ooit: van elektro en trance tot rock, pop en hiphop.

Veel festivals werken met Toppers Professionals medewerkers, dat zie je niet maar ze zijn er wel degelijk. Barmedewerkers, biertappers, kassamedewerkers, bladlopers, noem maar op. Vaak lopen zij in kleding van het festival, maar het blijven Toppers.

Weet jij al welke feestjes je als Topper gaat bezoeken? Jij kunt er ook bij zijn en genieten van het festival, werken en nog geld verdienen ook. Schrijf je nu in en wees er zeker van dat je erbij bent.

Om je te helpen een weg te banen door het dichtbegroeide bos van festivals, hebben we de drie gezelligste en niet te missen festivals van Nederland voor je op een rij gezet. Laat je inspireren met onze festivalagenda.

 

Zaterdag 29 juni ‘Votown’ in Volendam.

Op zaterdag 29 juni vindt het VOTOWN festival weer plaats in het Kras Stadion in Volendam. Met Nederlandse artiesten zoals Jan Smit, 3JS, Guus Meeuwis, Peter Beense, Django Wagner, Pascal Redeker en Hircus Circus.
Meer informatie vind je op http://www.votownfestival.nl/

 

Zaterdag 6 juli ‘Free festival’ in Almere.

The leading artists in hardcore, hardstyle, freestyle and uptempo devided over 4 areas at the Almere Strand. See you on the 6th of July!
Meer informatie vind je op https://www.freefestival.nl/

 

Zondag 7 juli ’Summerpark festival’ in Almere.

Op zondag 7 juli vier je de zomer op het ultieme zomerfestival van Nederland: Summerpark Festival! Na de zonovergoten editie van vorig jaar legt de organisatie de lat voor dit jaar nog hoger!
Meer informatie vind je op https://www.summerparkfestival.nl/

 

Zaterdag 13 juli ’18 Hours festival’ in Zaandam.

Op zaterdag 13 juli vindt de 9e editie van 18hrs festival plaats in de Balkenhaven in Zaandam (dicht bij Amsterdam). House, techno, tech-house en disco. 18 uur lang, van ‘s-middags tot ‘s-avonds en zelfs tot in de kleine uurtjes. Met de muziek die, luid en duidelijk in de buitenlucht tot 23.00 uur en in de oude pakhuizen van het festival, tot 6.00 uur, doorgaat. Het 18-uurs Festival 2019-programma bevat 6 etappes. De complete line-up wordt binnenkort bekend gemaakt!
Meer informatie vind je op https://www.18hrsfestival.nl/

 

Zaterdag 20 juli ‘Dominator festival’ in Eersel.

Een oorverdovende zandstorm nadert met ‘dodelijke snelheid’. Zeven extreme formaties strijden om een ​​geweldige trofee. Gillende motoren, rokende uitlaten en gevreesde chauffeurs zullen het woeste zand binnenvallen. Hardcore ontsteekt zijn moordmachines in de woestijn van overheersing. Benzine is goud als je binnenkomt … The Rally of Retribution. Hardcore, hardstyle, uptempo.
Meer informatie vind je op https://www.dominatorfestival.nl/

Dit zijn de festivals die je de komende tijd niet mag gaan missen. Schrijf je in en mis niets; genieten, werken en geld verdienen.

 

 

 

Toppers volgen? Dat kan.