Field Force TrainerField Force Trainer. De vraag vanuit opdrachtgevers komt tegenwoordig ook steeds vaker of onze enquêteurs geschoold zijn in het uitvoeren van onderzoek. Op dit moment is dat voor veel van jullie nog niet het geval, maar wij willen wel zo veel mogelijk enquêteurs de komende tijd een kans bieden om een Field Force Training certificaat te halen.

Wat houdt de FFT in?

De FFT of wel Field Force Trainer is een online training tot veldwerkonderzoeker en face-to-face interviewer. Wanneer succesvol afgerond ontvangt de deelnemer een officieel MOA certificaat. Als onderdeel van het optimaliseren van kwaliteit en om te voldoen aan de kwaliteitseisen ISO 20252 biedt Enketo Fieldwork Services haar medewerkers de FFT aan. Voor bepaalde vormen van veldwerk uitvoering zal de FFT-certificering door Enketo als vereist worden beschouwd voor enquêteurs om deze werkzaamheden te mogen uitvoeren.

Ter voorbereiding op het examen kun je in je eigen tijd online voorbereiden. Het traject bestaat uit zeven hoofdstukken die ongeveer 30 minuten per hoofdstuk in beslag nemen. Dit vergt dus enige zelfstudie, maar daar krijg je dan ook iets voor terug. De volgende hoofdstukken worden behandeld tijdens deze training:

– Vormen van marktonderzoek;

– Het marktonderzoekproces;

– Soorten respondenten en steekproeven;

– Vragen stellen;

– Het interview;

– Specifieke respondentengroepen;

– Codes en regels.

 

Het examen wordt komende maanden afgenomen en dit gebeurt op het kantoor van Enketo Fieldwork Services. Om het examen te doen dien jij een afspraak te maken via ons. Dit kan in de laatste week van de maand. Plan het op tijd in en neem de tijd om de cursus te doorlopen.

 

Voordelen

Haal jij dit examen (waar wij van uitgaan natuurlijk), brengt dit de nodige voordelen met zich mee:

– Je bent inzet bij ALLE project van Enketo Fieldwork Services;

– Je ontwikkelt onderzoeksvaardigheden en -kennis;

– Het staat goed op je C.V.;

– Je ontvangt een officieel MOA Field Force Trainer certificaat.

 

Daarnaast wordt dit aangeboden door ons en zijn er voor jou geen kosten aan verbonden.

  

Geef je zo snel mogelijk op voor het behalen van dit certificaat zodat wij jou de informatie kunnen toesturen en jij aan de zelfstudie kunt beginnen. Dit wordt in de toekomst vaker aangeboden door ons, maar als jij hem nu niet haalt is de kans groot dat je voor verschillende projecten niet meer inzetbaar bent. Het is geen verplichting om deel te nemen, maar in de toekomst gaan wij wel bij steeds meer projecten de eis stellen dat enquêteurs dit certificaat hebben. 

[form solliciteer-direct]

Toppers volgen? Dat kan.