Toppers Professionals is een snelgroeiende en dynamische organisatie dat zich gespecialiseerd heeft in het leveren van flexibel personeel voor de gehele hospitalitybranche. Wij denken in efficiënte oplossingen en nemen voor onze opdrachtgevers flexibele personeelsvraagstukken uit handen. Toppers werkt vrijwel volledig digitaal, is 24/7 bereikbaar (wie kan dat zeggen!) en biedt hoge kwaliteit. Dat geeft het werken met Toppers een frisse belevenis. Onze organisatie is ingedeeld in drie aandachtsgebieden te weten Horeca, Events en Leisure. 

Wij zoeken een Planner Horeca!

Een echte teamplayer die elke horeca-opdracht tot een succes maakt! Het betreft een functie voor een starter of voor een tweede stap in je carrière. 


Jouw functieomschrijving
In deze baan heb (en houd) je grip op onze horeca-opdrachten. Je bent verantwoordelijk voor werven en het centraal inplannen van de juiste kandidaten. Van catering-, spoelkeuken-, horecamedewerkers tot partymanagers en dit door heel Nederland. Je werkt volgens onze beproefde werkwijze. Je onderhoudt goede contacten met het horecateam, houdt hen up-to-date over de planning en de werkzaamheden. Via ons portaal schrijf je niet alleen medewerkers in, maar bevestig je ook de opdrachten aan onze relaties en medewerkers. Je verwerkt alle gegevens, houdt de communicatie bij, maar zeker ook de gerealiseerde uren.


Functie-eisen
Wij zoeken gedreven en enthousiaste persoon die de horeca ‘begrijpt’.
Je hebt bij voorkeur een afgeronde HBO-opleiding bijvoorbeeld Commerciële economie, Hospitality Management of Hotelschool. Jij hebt een commercieel en een zakelijk inzicht, toont initiatief en kent je verantwoordelijkheden. Je bent zelfstandig en kunt oplossingsgericht denken. Ook vind je het leuk om met jonge mensen te werken en bent helder en goed in de communicatie. Het zou prettig zijn als je enige ervaring hebt, bijvoorbeeld vanuit je stage binnen Horeca, HR, Werving en Selectie. Dit geeft je een goede basis voor je werkzaamheden. Je woont in Doetinchem of directe omgeving.


Werktijden en werkdagen
Je werkt vanuit ons kantoor in Doetinchem. Soms werk je ook op andere locaties in het land om bijvoorbeeld kennismakingsgesprekken te voeren. De standaard werktijden zijn van 9.00 tot 17.30 uur, maar tijdens het seizoen pas je je aan en werk je wanneer het nodig is! Je bent dus flexibel in je werktijden en -dagen.


Wij bieden
Wij bieden je een fulltimebaan als ‘Planner Horeca’ voor 40 uur per week. Eerst bieden we je een jaarcontract (met een proeftijd van een maand), maar met de intentie van een vast dienstverband. Je ontvangt een marktconform salaris, dat natuurlijk afhankelijk is van je leeftijd en werkervaring. Wij kennen een 8% vakantiegeldregeling en met 24 vakantiedagen. Toppers is een snelgroeiende organisatie waar doorgroeimogelijkheden zijn.

Ben je enthousiast, maak ons dat dan ook en vul het sollicitatieformulier in. Wij behandelen alléén goed gemotiveerde sollicitaties met een compleet ingevulde CV. Houdt in je achterhoofd dat wij nieuwsgierig zijn naar je ervaringen en CV, maar misschien hechten we wel meer waarde aan wat je wilt leren en waar je écht goed in bent. Kennis en ervaring zijn belangrijk, maar niet zwaarwegender dan je houding en karakter. 


Vragen?
Bel even met Teun ten Have op (0314) 37 85 68 of stuur een mail naar teun@toppers-professionals.nl

Toppers volgen? Dat kan.