Functieomschrijving:

Wij zijn op zoek naar een horecamedewerker in Doorn gezocht op een landgoed in het centrum van Nederland! Dit landgoed is een prachtige werkplek met verschillende locaties. Waaronder: restaurants, trouwzalen, feestzalen, congres zalen en het hotel. Je werkt midden in de natuur tussen de prachtige bossen bij een van de 4 unieke gebouwen.

We zijn op zoek naar een enthousiaste en gastvrije horecamedewerkers waarbij horeca ervaring een pré is. Het betreft een functie voor ongeveer 10-40 uur per week. We werken met een online planning systeem. Je kunt daardoor je eigen rooster indelen en werken op de dagen dat jij dat graag wilt.

Als horecamedewerker ga je aan de slag als bediening medewerker en ook als gastheer/ gastvrouw. Zo ontvang je de gasten bij aankomst, daarna begeleid je ze naar de aangewezen plek. Je helpt de gasten bij het maken van een keuze op de menukaart. Na het maken van een keuze zorg jij ervoor dat de hapjes en drankjes naar de gasten worden gebracht.

Bij Toppers Professionals is het mogelijk om als horeca medewerker bij meerdere opdrachtgevers ingezet te worden. Zodat je zoveel uren kunt maken al je zelf wilt.

[form solliciteer-direct]

Toppers volgen? Dat kan.