Op zoek naar een baan in de meest fantastische branche, horeca en evenementen, maar geen ervaring?
Toppers Professionals biedt jou de mogelijkheid een interne training te volgen om vervolgens aan de slag te gaan!

Voor verschillende opdrachtgevers in de buurt (maar ook in de rest van Nederland) zijn we op zoek naar bedieningsmedewerkers, catering medewerkers of voor andere horeca gerelateerde werkzaamheden.
Zo kun je aan de slag op een groot landgoed, bij een mooi jachthuis of op het festivalterrein tijdens de gaafste festivals. Zo werk je op bruiloften, evenementen, bedrijfscaterings of andere toffe feestjes. Jij krijgt het elke keer weer voor elkaar om een glimlach op het gezicht van de gasten te toveren doormiddel van jouw vlotte bediening. Jij durft alles uit de kast te halen om de gasten een onvergetelijke dag te bezorgen.

Wat ga je doen?
Je loopt borden uit, brengt drankjes weg met een dienblad en je tapt bier achter de bar. Zo kun je doordeweeks, maar ook in het weekend werken. We hebben diensten overdag, maar ook in de avond. Doordat wij met de handige app Shooble werken, kan jij jouw eigen beschikbaarheid opgeven. Zo werk je alleen wanneer het jou uitkomt. Handig toch?

Functie-eisen:
Jij bent/hebt:

  • Leergierig en wilt alles aanpakken!
  • spontaan, gastvrij en pro-actief.
  • flexibel beschikbaar.
  • woonachtig in de buurt.
  • minimaal 18 jaar oud.

Scholing
Je krijgt een interne opleiding binnen de Toppers Academy.

Over de werkgever
Toppers Professionals is een snelgroeiende en dynamische organisatie dat zich specialiseert in het ondersteunen van de hospitalitybranche.
Toppers is een creatief, full-service projectbureau dat bedrijven tijdens events, horeca en mobiliteit 24/7h ondersteunt.
Wij denken in efficiënte oplossingen en nemen vraagstukken uit handen.
Toppers werkt vrijwel volledig digitaal, is 24/7 bereikbaar (wie kan dat zeggen!), schakelt sneller dan de status quo, selecteert op arbeidsethos en biedt hoge kwaliteit. Dat geeft het werken met Toppers Professionals een frisse belevenis.

Locatietelefoonnummers:
Amsterdam (020) 530 5555
Arnhem (026) 202 2066
Maastricht (043) 204 11 97
Nijmegen (024) 202 2077
Utrecht (030) 227 0314

Toppers volgen? Dat kan.