..en ineens sta je stil..

Normaliter rennen wij elke ochtend door het huis, smeren tijdens het kammen van de haren de boterhammen van onze jongens, om vervolgens in grote spoed naar ons werk en de opvang te rijden.

Afgelopen tijd zijn er veel dingen gebeurd. Je wordt geconfronteerd met situaties waar nooit mee te maken hebt gehad, laat staan ooit aan gedacht hebt. Je komt aan de zaak en krijgt de melding; ‘Teun, deze beurs is op voorhand geannuleerd in verband met Corona.
Teun, in Brabant zijn alle evenementen gecanceld, dus dit rijtje evenementen gaat niet door’. Op dat moment kan je wel door de grond zakken en stelt alle pushmeldingen in voor elke nieuwsbron op je telefoon. Je wilt alles weten, wat is er gaande, wat is dit voor een virus en waar gaat deze situatie op uitdraaien?

Op 15 maart komt het onvermijdelijke, de hospitalitybranche gaat op slot. Horecabedrijven moeten binnen 30 minuten de zaak sluiten, de biefstukken kunnen weer de koelcel in en het personeel blijft beduusd achter in de zaak.
Grote leveranciers van (publieks) evenementen hebben bedrijfshallen vol staan met voorraden en voor het komende evenementenseizoen een hoop personeel aangenomen, het beloofde een mooie kick-off van het seizoen te worden.

Vanaf 15 maart is onze agenda van een volle naar een lege agenda gegaan, iets wat wij niet kennen in 17 jaar!

Vandaag de dag zitten wij relaxt aan tafel met het gezin en nemen wij volledig tijd voor elkaar. Er wordt ‘niet even snel’ wat gedaan, we doen wat langer over het schilderwerk, zijn systematischer bezig omdat we lege agenda hebben, en blijven vooral binnen. Toch best raar dat je deze tijd niet kende. 

Vorige week was het zover, we bestaan 17 jaar. Al 17 jaar staan wij klaar voor onze opdrachtgevers, opdrachtgevers die op dit moment in het zelfde schuitje zitten. Zij die (net als ons) deze situatie snappen, doen wat je kan doen en vooral wachten op groen licht vanuit de overheid om weer te gaan knallen. Je zult begrijpen dat wij deze mijlpaal niet uitbundig hebben gevierd, maar vooral even stil staan bij de rollercoaster die wij hebben meegemaakt in die jaren. De mooie projecten die wij hebben gedraaid samen met het fantastische team van Toppers dat dag en nacht voor ons klaar staat om de invulling weer tot een succes te brengen, het team waar ik al 17 jaar ontzettend trots op ben!

Zoals jullie van ons gewent zijn blijven wij 24/7 voor onze opdrachtgevers en medewerkers bereikbaar, maar werken vanuit huis om eventuele verdere spreiding tegen te gaan.

Ik wens iedereen succes in deze rare periode. Let goed op elkaar, blijf rustig tegen elkaar, neem de tijd voor elkaar, ga ’s avonds met een goed glas wijn in gesprek met elkaar en probeer toch te genieten van deze (voor mij althans) minder stressvolle periode.

Categorieën: Nieuws

Toppers volgen? Dat kan.