Op jaarbasis organiseren wij meer dan 5000 bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familiedagen. Dit doen wij met een vaste kern van eigen medewerkers, Toppers Professionals zorgt voor de overige invulling van ons personeel. Hierin zoekt TB Events personeel wat direct ook raakvlakken heeft met horeca en evenementen, Toppers is dus het juiste adres.

Doordat de evenementenbegeleiders direct in contact komen met onze klanten, moeten zij hen op een juiste en correct manier voorzien van informatie over ons bedrijf en de spellen die gespeeld worden.

Toppers Professionals levert ons goede, enthousiaste en gezellige medewerkers. Wij krijgen goede feedback van onze opdrachtgevers hierop. Het meest waardevol vindt ik het snel en last minute opschakelen van Toppers wanneer de plotselinge vraag naar extra mensen toeneemt. Zij blijven aan de zaak totdat er een personele invulling is aan ons bedrijfsuitje.

Blijf ook in deze tijd opzoek naar de juiste mensen voor hopelijk een heel druk 3e en 4e kwartaal, aldus Taco Hermeling.

 


Taco Hermeling

TB Events

Categorieën: Nieuws

Toppers volgen? Dat kan.