Ook tijdens oud en nieuw leveren wij Toppers voor diverse opdrachten, waaronder Het Grote Huisfeestje! In de Koepelhal in Tilburg (Spoorzone 013 aan de Burgemeester Brokxlaan) gaat 2020 feestelijk van start. Werken tijdens oud en nieuw is zo slecht nog niet!

Artiesten als Snelle, The Partysquad en Sjaak zijn van de partij om er een feestelijke nacht van te maken! In diverse delen van de Koepelhal, waaronder de Keuken en de Woonkamer, kunnen de mensen genieten van een geweldige oudejaarsnacht!

Wij zoeken barmedewerkers voor dit feestelijke event! Het Grote Huisfeestje trekt zo’n 3000 man en duurt van 00.30 tot 06.00 uur. In de nacht van 31 december mag jij, samen met je vrienden, keihard aan de slag als barmedewerker!

Klinkt als een mooie uitdaging, toch? Interesse in deze toffe klus? Wacht dan niet langer met inschrijven en kom ons Toppers team versterken!

Altijd op de hoogte blijven van de laatste vacatures van Toppers Professionals? Klik dan hier om door te gaan naar onze Facebookpagina en LIKE!

Toppers volgen? Dat kan.