Wil jij werken bij Loveland?

Op 10 en 11 augustus is Loveland festival dan eindelijk aan de beurt. Wil jij werken bij Loveland? Dit jaar is namelijk de 15de editie van Loveland, hier kunnen wij dus veel van verwachten. Geniet van verschillende muziekstijlen binnen de dance scene. Lekker aan het water bij het Slotermeer, volop in de zon met artiesten uit eigen land en ook nog uit het buitenland! Ervaar hoe het is om straks met dit geweldige Loveland gevoel naar huis te gaan. Ben jij helemaal gek van alle soorten dance, en wil je Loveland van achter de schermen mee maken? Dan kan dat!

Wij werken door heel het land!
Toppers werkt op evenementen door heel het land. Of je nou in de randstad woont of in de achterhoek, evenementen zijn overal te vinden. Als je houdt van afwisseling en reizen voordat je aan het werk gaat, dan is het werken op evenementen perfect daarvoor. De ene keer rij je mee in een auto van een collega, de andere keer reis je een stuk met het OV. Dit is allemaal geen probleem voor jou. Er is geen provincie waar je niet terecht kan komen. 
Hoe gaan wij te werk?

Heb je nog geen bar ervaring en woon je bij ons in de buurt, dan kan je deelnemen aan onze gratis horeca-training. Zo leer je vast wat basistechnieken, die van pas zullen komen als je voor ons aan de slag gaat. Je bent voornamelijk in de weekenden beschikbaar en kan de hele dag of nacht door met werken. Er zijn dus veel uren te maken op evenementen als Loveland, hou dus je dagen vrij als je gaat werken. Je krijgt te maken met een hoge werkdruk, honderden mensen die aan je bar kunnen staan. Jij kan je hoofd koel houden en weet je team te stimuleren om er een groot succes van te maken. Binnen no-time zorgen jullie er voor dat de drukte bij de bar afneemt en weten jullie jezelf sterker voor te bereiden, voor de nog drukkere rondes. 

Wat voor werkzaamheden kan je verwachten?
Er zijn 3 taken die het meest voor komen, als je werkt achter de bar. Het tappen van bier, het voor schenken van frisdranken en op uitgifte staan(De verkoop van dranken). Er zijn ook nog bar runners, deze leveren vanaf de koeling de dranken aan bij de bar. En er zijn ook mogelijkheden bij de muntkassa, deze diensten zijn vaak sporadisch. Als tapper of schenker frisdranken, let je goed op de drukte van de bar en weet je precies hoeveel je klaar moet zetten. Bij de uitgifte is het belangrijk dat je goed communiceert met de tappers/schenkers. Iedere bar is zijn eigen fabriek, zorg dus dat alles soepel met elkaar verloopt. 
Wat verwachten wij van jou?
 • Wij zoeken Toppers in omstreken Amsterdam en Doetinchem die kunnen werken bij Loveland.
 • Je bent 18 jaar of ouder.
 • Affiniteit met werken in de horeca. 
 • Bij elk evenement weet je er een feest van te maken achter de bar. 
 • Reizen is geen issue, jij kan door heel het land aan het werk worden gezet. 
 • Je laat je niet op je kop zitten en motiveert elkaar als er tegenslagen zijn. 
 • Je bent in het bezit van een B-rijbewijs. (Geen vereiste, wel handig.) 
Wat kan je van ons verwachten?
 • Je kan werken op de grootste festivals en evenementen, op de meest geweldige locaties door heel het land.
 • Veel uitdagingen, ieder evenement is uniek in zijn verloop. 
 • Je werkt op flexibele basis, jij bepaalt zelf wanneer je wil werken.  
 • Doorgroeimogelijkheden binnen Toppers Professionals of bij onze opdrachtgevers. 
 • Een groeiend evenemententeam. Je leert steeds meer nieuwe mensen kennen op elk evenement. 
 • Je hebt de mogelijkheid om samen te werken met je vrienden. 
Solliciteren?

Wil jij werken bij Loveland en ben jij na het lezen van deze vacature er van overtuigd dat jij de barkoning bent, die ons team kan versterken en een grote bijdrage kan leveren?  Druk dan op de ‘inschrijven’ button, boven aan onze webpagina op: https://www.toppers-professionals.nl. Vul daar concreet en zo volledig mogelijk al je gegevens in. Binnen enkele dagen nemen wij contact met je op. Wij zijn ook direct te bereiken op 0314-378 568 of via Whatsapp op (06)28 119 908.

Toppers volgen? Dat kan.