Zwolle horeca uitzendbureau Toppers Professionals Opzoek naar tijdelijk horeca personeel in Zwolle? Horeca uitzendbureau Toppers Professionals levert per direct horeca personeel door heel Nederland.

De stad

Zwolle is een gezellige sfeervolle stad met de prachtige monumenten zoals de bekende Sassenpoort.
De stad heeft een rijke geschiedenis, er worden dan ook stadswandelingen gegeven waarbij je een route loopt langs alle mooie historische panden. Door al die mooie oude panden doet de stad zeer gezellig aan en is het ook echt een aanrader voor een dagje weg. Niet alleen is Zwolle rijk aan cultuur, musea en geschiedenis ook is het een gezellige studentenstad waar je heerlijk kunt shoppen, uiteten, maar ook zeker goed kunt stappen.
Kortom Zwolle is een levendige bruisende stad waar altijd wel iets te beleven is!

Overnachten In Zwolle

Heeft u in 1 dag nog niet genoeg kunnen zien van Zwolle, blijf dan overnachten in één van de hotels of bed&breakfast van de stad. Een paar hotels waar u zou kunnen overnachten zijn: Bilderberg grand hotel Wientjes, Best western hotel restaurant Fidder en Hotel Lumen Zwolle.

Toppers Professionals

Toppers Professionals in een horeca uitzend bureau wie gekwalificeerd en enthousiast personeel levert. Wanneer u gebruik maakt van onze diensten kunnen wij u garanderen, dat wij service en vak gericht tewerk gaan! Vele van onze horeca toppers zijn in het bezit van een diploma van de hoge hotel school of hebben veel ervaring in de horeca, zo weet bent u er van verzekerd dat er een ervaren team voor u klaar staat. Toppers is 24/7 bereikbaar en het personeel is per direct inzetbaar. Wij leveren personeel als bladlopers, barpersoneel, evenementen medewerkers, chefkoks en noem zo maar op. Voor elk evenement kunt u onze Toppers inzetten, wij zijn van alle horeca gemakken voor zien.

Offerte

Heeft u interesse in ons horeca personeel? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan! Na aanvraag van uw offerte zullen wij binnen twee uur contact met u opnemen.

  Informatie

  Bedrijfsnaam

  Voornaam*

  Achternaam*

  Plaats*

  Contactgegevens

  Adres

  Postcode

  E-mail*

  Telefoon*

  Dienst

  Aantal personen

  Soort dienst

  Voorkeursdatum

  Vragen en/of opmerkingen


  Toppers volgen? Dat kan.