Bedieningsmedewerker regio Arnhem

Wil jij naast je studie wat bijverdienen in de horeca? Of is de horeca jouw grootste passie? Ben jij de bedieningsmedewerker die wij zoeken?

Wij zijn voor verschillende opdrachtgevers in de omgeving van Arnhem op zoek naar Toppers die het leuk vinden om te schitteren in de horeca. Zo kan je aan de slag op verschillende toplocaties: van een klein pannenkoekenhuis tot zelfs een groot landgoed. Wil jij lekker buffelen op het terras waar de zon altijd schijnt, dan hebben we precies de (bij)baan die jij zoekt!

Werkzaamheden:

Jij bent er voor verantwoordelijk om de klanten een leuke gezellige middag te bezorgen door middel van jouw bediening. Je brengt een hapje en/of een drankje op een vlotte enthousiaste manier. Ook zorg je ervoor dat de lege borden en glazen weer terug komen. Doordat wij verschillende opdrachtgevers hebben, kan jij veel werken op afwisselende locaties. Zo doe jij veel ervaring op en verdien je er natuurlijk geld mee. Ideaal toch?

Functie-eisen:

  • Je bent enthousiast en weet dit over te brengen aan de klanten
  • Je hebt enige ervaring als bedieningsmedewerker
  • Door je flexibiliteit kan je bij meerdere opdrachtgevers aan de slag!
  • Je bent gemotiveerd en wilt graag veel werken
  • Je beschikt over een rijbewijs/ eigen vervoer (dit is een Pré)

Veel willen werken?

Doordat wij werken via de handige app Shooble, waarin je zelf je beschikbaarheid in kan doorgeven, bepaal je zelf wanneer je werkt. Wil jij veel werken? Dat kan! Meer beschikbaarheid betekent meer uren dat jij aan de slag kan!

Past deze vacature bij jou? Solliciteer direct en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op! 

[form solliciteer-direct]

Toppers volgen? Dat kan.