Zijn jij en je dienblad onafscheidelijk? Vind jij het super om op zonovergoten terrassen te werken? Zoek dan niet verder! Wij zoeken namelijk terrastijgers die graag in de bediening werken!

Samen met een jong team ben jij aan het werk op de zonnigste en gaafste terrassen in de buurt van Arnhem. Bewapend met een dienblad zorg jij er voor dat iedereen voorzien wordt van zijn of haar versnapering. En dit alles met een brede glimlach, want zeg nou zelf: zo wil jij ook bediend worden toch?

Functie-eisen

Buiten het feit dat jij totale controle hebt over een dienblad, werk jij graag met mensen. Je bent spontaan en communicatief vaardig. Jij bent die Topper waar iedereen zijn drankje bij wilt bestellen. Verder vind je het niet erg om in de avonden en weekenden te werken. Daarnaast ben je minimaal 18 jaar oud en woon je in de (buurt) van Arnhem.

Doordat je bij verschillende opdrachtgevers aan de slag kunt, heb jij volop kans om ervaring op te doen.

 

Er is altijd werk!

Wij werken met een handige app genaamd Shooble. Shooble is een online planningssysteem waarin je zelf je beschikbaarheid in kan opgeven. Meer beschikbaarheid betekent bij ons meer uren dat jij aan de slag kan! Ook is het handige ervan dat jij dit werk makkelijk kan combineren met je studie of je andere (bij)baan! Handig toch?

Past deze vacature  van bediening bij jou? Solliciteer direct en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op!

[form solliciteer-direct]

 

Toppers volgen? Dat kan.