Veel leuk werk voor studenten. Toppers Professionals nodigt jongeren uit voor de informatie bijeenkomst over een bijbaantje in de horeca- recreatie of toeristenbranche.

Toppers Professionals is een horeca projectbureau dat jongeren, vaak studenten, uitzend voor opdrachten zoals het begeleiden van bedrijfsuitjes, themafeesten, workshops, enquêteren of promotie werkzaamheden.

“Wij sturen veel jongeren op pad om voor onze opdrachtgevers werkzaamheden uit te voeren”, vertelt Teun ten Have directeur van Toppers Professionals. “Dat kan van alles zijn, maar altijd in een ontspannen en gezellige sfeer. Bijvoorbeeld het begeleiden van een groep die het spel ‘Gek op Holland’ speelt of het uitleggen van het spel ‘Moorddiner’ tijdens een bedrijfsuitje. Onze Topper zorgt er dan voor dat alles tiptop geregeld is en vermaakt de groep. Vaak worden deze opdrachten uitgevoerd in of vanuit de horeca ergens in Nederland. Daarnaast hebben wij opdrachten zoals het tellen van mensen in het openbaar vervoer, of promotie werk, zoals het gratis laten proeven van een nieuw merk rookworsten.

Veel leuk werk voor studenten, altijd gezellig en ontspannen, bij ons krijg je geen vuile handen. Als de mensen zich vermaken, genieten onze Toppers er dubbel en dwars van mee”, aldus Ten Have.

Toppers Professionals kiest haar mensen allereerst op uitstraling, inzet en makkelijk in te zetten. Dan pas wordt er gekeken naar de opleiding. De Toppers hebben gemeen dat ze klantgericht en enorm vriendelijk zijn. Bij Toppers worden er nieuwe mensen getraind om de kneepjes van het begeleiden erg snel onder de knie te krijgen. Inmiddels is er een groot vast team van jonge, leuke oproepkrachten die telkens weer met veel passie en plezier hun klussen uitvoeren.

Uitbreiding van het team

Het aantal opdrachtgevers van Toppers Professionals wordt steeds groter. Daarom zal er voor een aantal bestaande klanten meer mensen ingezet worden. Toppers wil het vaste team fors uitbreiden. Toppers is nu op zoek naar jonge mensen, die naast hun opleiding geld willen verdienen met altijd een leuk maar ook ontspannen werk.

Om kennis te maken en nieuwe mensen te uit te dagen voor een bijbaan, organiseert Toppers daarom een bijeenkomst waarin ze meer informatie krijgen over de opdrachten, wat er zoal bij komt kijken, waar de opdrachten uitgevoerd kan worden, de tijden dat je werkt en hoeveel je kan verdienen.

Je kan ons natuurlijk ook altijd even bellen!

[form solliciteer-direct]

Toppers volgen? Dat kan.